Het weer: mogelijk zeer dichte mist

Zwolle – Dinsdagochtend is het in de ochtend nog mistig, plaatselijk is de mist zeer dicht. De dag verloopt grijs en ook de rest van de dag zal nevelig zijn. Er staat weinig wind en de maxima liggen rond 3 graden.

02-12-2013_weerfoto_almelosekanaal-zalne_flat.jpg

Almelose Kanaal – Zalnéflat 

Woensdag trekt de mist al snel weg door een naderend koufront. In de ochtend is het nog aan de koude kant. Verder is het bewolkt en kan er een klein regenbuitje vallen. Overdag wordt het 6 á 7 graden in onze regio. Donderdag start droog, maar gedurende de dag neemt de kans op regen toe. Ook gaat neemt de wind behoorlijk in kracht toe. Het wordt een graad of 7.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Het weer: mogelijk zeer dichte mist”

  1. ook de voorspelling klopt helemaal wat iedere weersvoorspeller zegt. inderdaad erg grijs en koud brrr. pfff ze kletsen ook maar een end weg zit hier nog net niet in me zwembroek in de tuin:P8)

  2. Je ziet op Twitter de ene na de andere geweldige gefotoshopte foto’s van Zwolle in de avonduren voorbijkomen. Ze apen elkaar gewoon na. Harry blijft origineel, pimpt ze niet op en verrast al jaren elke dag met zijn typisch Zwolse foto’s. Chapeau!

Reacties zijn gesloten.