Megabase Outdoor

Foto van auteur

Zwolle – Megabase, hét Hardstyle concept van High Energy Events, bestaat 6 jaar en dat gaan we vieren! Na 6 jaar één van de hoofdpodia te zijn geweest op Fusion of Dance en andere festivals krijgt Megabase nu zijn eigen outdoor festival en wel op zaterdag 24 mei 2014! 

 

Op 24 mei zal er geschiedenis geschreven gaan worden in Zwolle, Megabase Outdoor is namelijk het allereerste hardstyle evenement wat in Park de Wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland krijgt dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een dik Hardstyle evenement bij.

Line-up Release

Speciaal voor deze kick-off editie heeft de organisatie iets unieks weten te regelen; Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed! Met de dikste Megabase line-up ooit, waarin Digital Punk één van de hoofdrollen heeft, gaat de organisatie in samenwerking met Scantraxx werkelijk alles uit de kast halen om er een onvergetelijke editie van te maken! Verwacht unieke battles en live-acts met de grootste namen uit de RAW/Hardstyle scene!

 

Early Bird Weekend

Alleen op zaterdag 25 januari en zondag 26 januari kan er een Early Bird ticket gekocht worden, hier zit géén limiet op! Een speciale editie vraagt natuurlijk ook om een speciale prijs. Early Bird tickets kosten dan ook maar €20,- ex. Fee. en alsof dat nog niet genoeg is, maken Scantraxx en High Energy Events nog vóór het Early Bird Weekend de gehele line-up bekend. Zet het weekend van 25/26 januari in je agenda en scoor die tickets met korting! 

 

Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed

24 mei 2014 – Park de Wezenlanden, Zwolle

 

www.megabase.nl | www.scantraxx.com | www.highenergyevents.nl 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

29 gedachten over “Megabase Outdoor”

 1. Goed plan, mariane; ik stel voor om enkele blijdes volgens beproefd recept te monteren; uiteraard gericht op het hoofdpodium. De lading moet nog worden vastgesteld, maar ik ga voor iets met veel lawaai; geen pillenslikker die het verschil bemerkt.;)

 2. Ik gun ieder zijn feestje, maar Hardstyle in de Wezenlanden is vragen om problemen. Doe het dan meteen bij burgervader Meier in zijn achtertuin.

 3. @Dirk Ik snap ook niet goed hoe dit werkt. Zet je je container te vroeg bij de weg dan krijg je een prent, wil je de hele dag loeiharde house in de open lucht draaien dan krijg je een vergoeding.

  Voor alle fans bovenop me duiken: ik ben dol op house en feestjes zijn prima, maar doe het dan in het buitengebied waar zo weinig mogelijk mensen er last van hebben.

  Woon je toevallig in Assendorp of de Wipstrik en hou de niet van “Hardstyle, MotherFucker” dan moet je verplicht de hele dan naar boink, boink, boink. En dat geluid laat zich in de open lucht echt niet reguleren.

 4. @Dame, dank je voor je medeleven, maar bij zo’n commentaar kun je een pittige reactie verwachten he? haha
  Die suggestie van drama vind ik wel heel erg creatief trouwens haha
  Ik erger me trouwens niet zo heel erg gauw aan evenementengeluiden, meer eigenlijk aan het gebrek aan begrip van zg “liefhebbers” die rustig zeggen dat gezinnen die de evenementen ongevraagd in hun achtertuin hebben gekregen maar moeten verhuizen.

 5. Na jaren lang 1 van de hoofdpodia te zijn geweest van Fusion of Dance, lekker gaan sarren door Megabase op 24 mei te houden. Fusion of dance wordt ook altijd gehouden rond die datum.
  Lekker tactisch!

 6. Lekker sarren lijkt het inderdaad wel verdacht veel op, Fusion wordt opgevolgd op 17 mei, en dan doodleuk 24 mei plannen in het park, goed bedacht…

 7. Hoppa, en weer een dance-event erbij. Mocht je vroeger niet klagen omdat zo’n event maar een keer per jaar was, nu mag je waarschijnlijk niet klagen omdat er al zoveel zijn dat ene event er ook nog wel kan. Dance blijft nu eenmaal “big business”. Van de gemeente moet je het niet hebben als het gaat om het tegengaan van dit akoestisch terrorisme. Nu maar hopen voor de “niet-liefhebbers” dat die twee dance-ondernemers elkaar kapot gaan concurreren.

 8. Ik ben helemaal voor meer toffe feesten. Ik ben een groot liefhebber van de hardere stijlen. Maar muziek dat zoveel gebruik maakt van de stevige bass, uren lang, in de buitenlucht, midden in de stad… Dat kan of alleen maar ten kostte gaan van de muziek (te zacht) of de omgeving (te hard). Beter hadden ze de buitenvelden opgezocht.

 9. Bernard, ligt aan de weersomstandigheden denk ik. Ben er ook wel eens op bedrijdingsfestival, terwijl het regende. Met zoveel mensen op het gras, is het al neit geweldig. Blijft gras. En dat wordt bij veel betreden en regen een moddepoel. Valt me altijd wel op dat na een evenement er altijd snel door de gemeente aan herstel van de grasmat wordt gewerkt.

 10. Ik hoop dat er niet wordt bezuinigd op de bass en de volumeknoppen! Vorig jaar viel een beetje tegen door het gebrek aan speakers. Enkel de volle beleving als je vooraan staat is niet bepaald waar voor je geld. Maar desondanks zijn we er weer bij dit jaar!

Reacties zijn gesloten.