Zwolse ondernemers succesvol met vakantiedeals

Foto van auteur

Zwolle – Nieuwkomer WeFlyCheap lanceerde op 23 december 2013 haar website www.weflycheap.nl. Op de website worden de beste vakantiedeals gepubliceerd. WeFlyCheap is opgericht door twee jonge, reislustige Zwolse ondernemers Ruud Raaijmakers en Eelko van Drongelen. Na twee weken is de website al erg populair en groeit snel. 

 

WeFlyCheap onderscheidt zich door uitsluitend combinaties te tonen van bestemmingen én vakantiedata die voor een extreem voordelige prijs te boeken zijn. Hierdoor draait de website het traditionele model, waarbij de consument al denkt aan een bepaalde bestemming op een bepaald moment, volledig om. WeFlyCheap neemt het zoekwerk naar goede deals uit handen van de consument en zoekt vérder. Zo kan er bijvoorbeeld honderden euro’s bespaard worden door vanaf Amsterdam te vliegen en terug te vliegen op Düsseldorf. Ook zijn er altijd retourtickets te vinden naar Europese steden voor onder de €50!

WeFlyCheap.nl erg populair

De website groeit momenteel erg hard. “Het is een bewijs dat Nederlanders op zoek zijn naar extreme (vakantie)koopjes. Een complete vakantie in Turkije voor €140, dat is voor iedereen buitengewoon interessant!”, aldus de Zwolse ondernemers.

 

WeFlyCheap is onafhankelijk en laat geen sluikreclame of advertenties zien op de website. Door deze onafhankelijkheid worden alle luchtvaartmaatschappijen en touroperators kritisch door de website gevolgd. “Een zeer goede aanbieding plaatsen wij altijd, alleen gaan wij niet in op verzoeken van partijen om een bepaald aanbod te plaatsen.”, aldus WeFlyCheap.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Zwolse ondernemers succesvol met vakantiedeals”

Reacties zijn gesloten.