Zilveren Nieuwjaarsloop VV Berkum

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdag stond de nieuwjaarsloop bij VV Berkum weer op de agenda. Het was een bijzondere editie vanuit verschillende oogpunten. Het betrof een jubileumeditie want het was nl. de 25e keer dat de loop werd gehouden. Dit zorgde voor een record aan deelnemers.

Meer dan 200 sportievelingen schreven zich in en liepen de loop. Onder de deelnemers waren zowel de selecties van het 1e en het 2e, verschillende volledige jeugdelftallen en ook de dames waren goed vertegenwoordigd. Vooral het grote aantal jeugdleden viel op. De loop kende een ‘ongewone’ start in de vorm van een gezamenlijk warming-up op muziek, onder begeleiding van Larissa Vink van Parel Power. Om precies 11.00 uur het ‘startschot’ gegeven door voorzitter Douwe van der Werf. Er werd zoals gebruikelijk gestart op 3 afstanden de 2, 4 en 8 km.

Hieronder de winnende mannen en vrouwen per afstand.

 

2 km;
Man      –            Dylan Hageman               – tijd 9.31 min

Vrouw  –            Guusje Weber                 – tijd 10.08 min

4 km;

Man      –            Edwin Stroeve                  – tijd 15.32 min

Vrouw  –            Femke van der Dijssel  – tijd 20.52 min

8 km;

Man      –            Antienes Janssen            – tijd 32.38 min

Vrouw  –            Anja Esveldt                      – tijd 35.04 min

 

De winnaars ontvingen allen een waardebon die besteed kan worden in de Fanshop VV Berkum. Na binnenkomst ontvingen alle deelnemers tegen inlevering van hun startnummer een sportdrankje en een consumptiebon voor een kop snert. Deze snert werd wederom aangeboden door de supportersvereniging van VV Berkum.

 

De organiserende ‘vaste crew’: Paul W., Bert W., Annemarie vd K., Lucy B., Martin K. Sen., John V., Henk W., Herman H (+ vrouw)., Henk-Jan vd V. en Theo Z., ontvingen voor jaren lange trouwe inzet een fles wijn.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)