Werkzaamheden aan de Hasselterweg

Foto van auteur

Zwolle – De gemeente Zwolle voert avond en nachtelijke wegwerkzaamheden uit van woensdagavond 15 januari tot vrijdagochtend 17 januari aan de Hasselterweg. Vanwege deze werkzaamheden is de Hasselterweg in beide richtingen, het gedeelte tussen de Teunisbloemweg en de Stadshagenallee, voor al het verkeer afgesloten. Gedurende de activiteiten heeft het verkeer te maken met omleidingen.

 

Van woensdagavond 15 januari 19.00 uur tot vrijdagochtend 17 januari 06.00 uur vinden de wegwerkzaamheden plaats op het gedeelte tussen de Teunisbloemweg en de Stadshagenallee. De werkzaamheden bestaan uit het frezen van de toplaag en het aanbrengen van een tijdelijke markering. De toplaag van de Hasselterweg is op zoveel plaatsen beschadigd dat er verkeersonveilige situaties ontstaan. De gemeente heeft daarom besloten om deze toplaag eraf te frezen. Gedurende de werkzaamheden gelden er verkeersmaatregelen. De kruising Westenholterallee – Hasselterweg – Frankhuizerallee blijft toegankelijk alsmede het tankstation aan de Stadshagenallee. De Teunisbloemweg is niet bereikbaar.

Verkeer vanuit of naar Stadshagen behoudt de mogelijkheid om te rijden via Frankhuizerallee – Havenzathenallee en/of Mastenbroekerallee. Verkeer vanuit en naar de regio wordt geadviseerd om te rijden via de A28 en A50. Het verkeer vanuit en naar de Westenholte wordt geadviseerd om te rijden via de Westenholterallee en Weidesteenlaan. Het verkeer vanuit en naar Hasselt wordt geadviseerd om te rijden via de Blaloweg, Zwartewaterallee en middelweg. Op www.zwolle.nl/bereikbaarheid is meer informatie te vinden over wegwerkzaamheden in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Werkzaamheden aan de Hasselterweg”

  1. En weet de gemeente al of ze structureel iets gaan doen aan het feit dat er steeds weer nieuwe gaten in die weg vallen? Of blijven ze die weg 2 keer per jaar afsluiten om die gaten weer te dichten?

Reacties zijn gesloten.