Bij 17 auto’s ingebroken in Holtenbroek

Foto van auteur

Zwolle – In en nabij de wijk Holtenbroek werd er in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 januari ingebroken bij zeventien auto.

Op de Nijverheidstraat trof de politie een aantal auto’s met ingeslagen ruiten aan. Ook op de Porporastraat, Palestrinalaan en Beethovenlaan trof de politie auto’s met inbraakschade aan. De gestolen buit uit de auto’s bleek beperkt te zijn maar de schade aan de auto’s is groot. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Getuigen gezocht: Heeft u op zaterdagavond of de nacht van zaterdag op zondag in Holtenbroek iets bijzonders gezien wat mogelijk met de inbraken te maken heeft? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Bij 17 auto’s ingebroken in Holtenbroek”

  1. Ik heb vanmorgen nieuwe ruit opgehaalt koste me 15 euro dus schade valt nog wel mee.
    maar komop bijna 50! Ik had die laast 8 erbij gedaan vanacht!

  2. Dan heb je geluk dat de schade meevalt jeffrey..
    mochten ze de daders pakken, kun je je schadevergoeding
    toch meestal wel op je buik schrijven..ik weet er alles van.

  3. Niet alleen omstreeks aa-landen holtenbroek was het raak rondom de stad ook een aantal auto,s vernield gelukkig bij mij niks verdwenen kregen ze de kans niet toe aangezien ik het hoorde en na buiten rende waarop 2 donkergeklede jongens wegrende politie is hiervan op de hoogte:) ik hoop dat ze uiteindelijk door politie gepakt worden dit is gewoon niet normaal meer 🙂

Reacties zijn gesloten.