Actie voor Schipper mag ik ook eens varen

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Zaterdagmiddag werd door de hoogheden van alle Zwolse carnavalsverenigingen een actie gehouden voor de stichting "Schipper mag ik ook eens varen". Het doel van deze stichting is het mogelijk maken van een zorgeloze meerdaagse vaartocht voor mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen.

actie_hoogheden-5.jpg 

Met de actie "Een brug te ver" werd het Zwolse winkelend publiek gevraagd een kleine donatie te doen. D66 steunde deze actie met een donatie van € 66,-. Tijdens deze actie lag het schip aangemeerd bij het Rodetorenplein, waardoor de donateurs direct konden zien waar het geld aan besteed gaat worden. Er is geld nodig voor de inrichting van het interieur van het schip. "Een brug te ver", een ludieke link tussen het carnavals thema "verbinden" en de obstakels die mensen met lichamelijke en verstandelijke beperking in het dagelijk leven meemaken. De actie van vandaag heeft een voorlopig bedrag opgeleverd van € 595,96 opgebracht. Dit bedrag zal waarschijnlijk nog hoger uitvallen, aangezien er nog een storting beloofd is. Meer informatie over de stichting: www.schippermagikookeensvaren.nl

actie_hoogheden-10.jpg

actie_hoogheden-3.jpg

actie_hoogheden-4.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Actie voor Schipper mag ik ook eens varen”

  1. Het was een leuk initiatief van de hoogheden om actie te voeren op deze ludieke manier. De aandacht die de stichting krijgt kan goed worden gebruikt om het doel te realiseren. Met behulp van vele sponsors moet het mogelijk zijn om dit voormalige vrachtschip om te bouwen tot een passagiersschip voor een bijzonder doelgroep. De vele vrijwilligers wil ik hierbij hartelijk bedanken die zich vandaag gewldig hebben ingezet
    Er moet nog veel gebeuren dus we hopen op een flinke opbrengst van het Zwolse publiek en bedankt namens het bestuur van de stichting “Schipper mag ik ook eens varen”

  2. waarom bij zo’n sympathieke aktie mensen verkleed als militair? Voor mij staan militairen voor oorlog en alles wat ermee te maken heeft!
    Aja

Reacties zijn gesloten.