Rollercoaster op Cultuurschip Thor

Foto van auteur

Zwolle – Thor is inmiddels een begrip in Zwolle en omstreken als locatie voor bovenal muzikale concerten op hoog niveau. Op zaterdag 29 maart a.s. wordt op deze sfeervolle locatie voor het eerst een theatervoorstelling opgevoerd. Theaterduo Mijnheer Dut laat in hun voorstelling ‘Rollercoaster’ de benarde en soms hilarische situatie zien van twee totaal verschillende zussen die samen een dag doorbrengen.

rollercoaster_mijnheerdut.jpg

De voorstelling begint om 20.30u (deur open v.a. 20.00u). Entree kost € 12,- p.p.. Kaarten zijn tevoren uitsluitend te reserveren via info@mijnheerdut.nl. Adres Cultuurschip Thor: Pletterstraat 24, Zwolle. Het schip ligt in de Thorbeckegracht, naast het Pelserbrugje.

Mijnheer Dut
Het theaterduo Mijnheer Dut wordt gevormd door Mariëlle Mijnheer en Simone Dut.”Wij verheugen ons zeer op ons optreden op Cultuurschip Thor. De eigenaren van het bijna 100 jaar oude schip, Rik Elings en Cuun van der Eerden, zijn enthousiaste en bijzondere mensen. Toen wij hen vroegen om hun sfeervolle locatie te gebruiken voor onze theatervoorstelling waren zij meteen enthousiast. Door de gezellige, intieme ruimte heeft een ieder het gevoel op de eerste rij te zitten. Zelfs als je achteraan plaatsneemt. Het publiek zit bovenop ons spel en zal onze benarde situatie gaan voelen. Reken maar!”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)