Tweeling Mulder loot goed in Sochi

Foto van auteur

Zwolle – De tweelingbroers Michel en Ronald Mulder uit Zwolle kunnen tevreden zijn over de loting voor de eerste 500 meter op de Olympische Winterspelen in het Russische Sochi. De Zwollenaren komen uit op de voorlaatste en laatste rit.

De regerend wereldkampioen sprint Michel Mulder komt maandag op de eerste 500 meter in de voorlaatste rit in actie. De rappe Zwollenaar neemt het op tegen Keiichiro Nagashima, die vier jaar geleden in Vancouver zilver veroverde. Ronald Mulder komt in de laatste rit op de baan. Hij treft de Rus Aritom Koeznetsov. Titelverdediger Mo Tae-bum rijdt in rit achttien tegen Joji Kato (brons in Vancouver). De eerste 500 meter begint om 14.00 uur. De tweede omloop staat om 15.55 uur op het programma.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Tweeling Mulder loot goed in Sochi”

 1. De gemeente Zwolle kennende wordt het weer een sober gebeuren, als er medailles gewonnen worden. Misschien dat ze voor de 13e keer het Gouden Sportboek mogen tekenen 8)

 2. Terstal heeft gelijk. Het gaat hier om Olympisch goud en daar mag bij het behalen van een medaille best wel wat voor gedaan worden vanuit gemeente Zwolle.

 3. Jongens jongens jongens.

  Ze moeten nog gaan rijden en nu al geruzie over de huldiging. Iets met de beer en de huid.

  Er zijn ongeveer 10 kandidaten voor de eerste plek. De Muldertjes zijn daar een van. Maar het kan ook zo zijn dat ze 4e, 5e eindigen. Hoeveel schaatsers spelen er wel niet verstoppertje in een olympisch jaar.

 4. GOUD !!!! Prachtig!

  Iets met tijdzones 😛

  Ik hoop natuurlijk wel op goud voor Michel. De andere Nederlanders zie ik niet hiervoor in aanmerking komen.

Reacties zijn gesloten.