De Peperbus speelt uw favoriete nummers

Foto van auteur

Zwolle – Inwoners van Zwolle die hun favoriete nummer wel eens willen horen spelen door de klokken van de Peperbus kunnen weer verzoeknummers indienen bij stadsbeiaardier Roy Kroezen. Vrijdag 14 en zaterdag 15 maart speelt hij een aantal van deze verzoeknummers. Een verzoek indienen kan dit keer tot en met woensdag 5 maart aanstaande. De mensen van wie het nummer is uitgekozen, ontvangen persoonlijk bericht.

Naast de volledige titel van het nummer of muziekstuk, dient ook de naam van de uitvoerend artiest/componist vermeld te worden. Als men voorkeur heeft voor de vrijdag of zaterdag, kan dit aangegeven worden. Waar mogelijk houdt Roy hier rekening mee. De enige voorwaarde is dat de muziek een herkenbare melodielijn heeft. House, techno en dergelijke vallen af.

Indienen verzoeknummer
Verzoeknummers kunnen op verschillende manieren ingediend worden:
per mail, een bericht op Facebook, of via een tweet naar Roy.

Selectie
Uit alle inzendingen selecteert Roy Kroezen een aantal nummers. De mensen van wie het nummer is uitgekozen, ontvangen hiervan persoonlijk bericht. Ook is de speellijst een paar dagen voorafgaand aan het speelmoment na te lezen in Wijzer en op www.zwolle.nl/zwolsebeiaardier. Daarnaast is op de website meer informatie over de verzoeknummeractie te vinden, waaronder een overzicht van alle speelmomenten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “De Peperbus speelt uw favoriete nummers”

  1. Ace of Spades – Motorhead

    Afgelopen zaterdag was Lemmy nog in volle glorie te bewonderen in een prachtige documentaire op NL3. Dat was werkelijk genieten.

Reacties zijn gesloten.