Zwolse Zwemvierdaagse van start gegaan

Foto van auteur

Op de eerste schooldag voor de basisscholen in Zwolle begon ook weer de jaarlijkse zwemvierdaagse in het Openluchtbad in Zwolle. Om vier uur vanmiddag sprongen de eerste fanatieke zwemmers alweer in het water! De hele week kan iedereen van 16.00 uur tot 18.30 uur de tien baantjes in het 50 meterbad afleggen, op weg naar een medaille.


De eerste Zwolse zwemmers laten zich inschrijven

Leden betalen 4 euro en niet leden 8 euro. Ook aan de kleinsten is gedacht, met in het ondiepe de mogelijkheid om 6 baantjes te zwemmen.
Menigeen heeft zich weer opgegeven, al word het record van vorig jaar met 6000 mensen bij lange na niet gehaald. Bij navraag bleek dat rond vijf uur bijna 300 mensen zich hadden aangemeld. Dat heeft mede met het weer te maken, omdat de voorspellingen voor de komende week ook niet erg zonnig zijn.


Het water was in ieder geval lekker voorverwarmd tot een temperatuur van 24 graden en Dj Henry had weer mooie muziek meegenomen om er een feest van te maken. De sponsors hebben voor iedere dag weer een leuke attentie en ja…met een half uurtje zwemmen heb je wel weer een heel voldaan gevoel!

 


DJ Henry voor een stukje gezellige ‘zwemmuziek’

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Zwolse Zwemvierdaagse van start gegaan”

Reacties zijn gesloten.