Getuigen schennispleging kinderen gezocht

Foto van auteur

Zwolle – Uit onderzoek door de afdeling Zeden van de politie is gebleken dat de kinderen die vorige week donderdagavond 3 april jl. rond 17:45 uur, op de speelplaats bij het water aan de Tormentilweg speelden, slachtoffer zijn geworden van een schennispleger. Deze schennispleger droeg werkkleding en was met een herenfiets in het park.

Visser met blauwe VW Golf gezocht!
Uit het buurtonderzoek van vrijdagavond 4 april jl. is gebleken dat tijdens deze schennispleging een onbekende man (mogelijke getuige) zat te vissen aan de waterkant van de Zalkerveerseweg. Bij deze visser stond vermoedelijk een ouder type blauwe Volkswagen Golf. De politie wil graag met deze man en eventuele andere getuigen in contact komen. 

Getuigenoproep
Deze man maar natuurlijk ook andere mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met dit zedendelict – en nog niet met de politie hebben gesproken┬á– wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mensen die anoniem willen reageren kunnen contact opnemen met Bel-M via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Getuigen schennispleging kinderen gezocht”

Reacties zijn gesloten.