Tweetal pint met bij Mc Donalds gestolen pinpas

Foto van auteur

Zwolle – Deze twee mannen pinnen op zaterdagavond 4 januari met een gestolen pinpas bij een pinautomaat aan de Willemsvaart. De pas is kort daarvoor gestolen bij de Mc Donalds in Zwolle Zuid. Weet u wie dit zijn? Bel gratis met de politie via 0800-6070. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Bel-M: 0800-7000 (eveneens gratis).
 
https://youtu.be/GDxh24jLuzc

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

26 gedachten over “Tweetal pint met bij Mc Donalds gestolen pinpas”

 1. Het lijken wel intellectuelen uit Roemenië of Bulgarije. Die met hun hoge opleidingen wat toevoegen aan onze maatschappij. Ze brengen expertise, kennis en innovatie naar Nederland.

 2. @Hannes,
  Zeker weten dat deze experts op een innovatieve manier de criminele sector naar een hoger nivo zullen tillen waarvoor hulde.
  Méér Europa a.u.b. en stem VVD,PVDA.D’66 en CDA.

 3. Waarom zijn het geen Chinezen, Spanjaarden of Italianen op beeld, zij waren één van de eerste gastarbeiders? Waarom is het geen Rogier of Diederik? Waarom is het geen Molukker of Indo?

  Wanneer gaan de ogen is open van politici en vooral het stemvolk?

  Waarom moeten Nederlanders zich aanpassen of rekening houden met andere culturen in Nederland? Waarom kunnen Nederlanders niet hetzelfde doen in het Midden Oosten of landen daar omheen?

  Hoe lang duurt het nog voordat het volk het niet meer pikt en recht in eigen handen gaat nemen?

 4. @Leonards,Zwolle heeft de grootste gemeenschap Iraniërs van Nederland, hoor je nooit wat van en zijn meestal hoog opgeleide mensen. Wat er nu vanuit Oost-Europa komt aanwaaien is vaak niet veel soeps maar pas op met wat je zegt want voor je het weet staan er zo’n tweeduizend mensen klaar om een vooringevulde aangifte wegens racisme tegen je te doen.

 5. Ik hoop dat het nog heel lang duurt voor het volk het recht in eigen hand neemt, want dat is dan meteen het einde van ons land zoals we het kennen.

 6. Brussel bepaalt voor ons alles en maar dat tuig blijft hier rond zwerven en hebben we binnenkort nog meer last van, wordt alleen maar erger…
  Grenzen dicht en alles wat binnenkomt/rijdt gewoon controleren!!!>:(

 7. Wanneer er nog onduidelijk is of mensen enkel verdachte of dader zijn begrijp ik het wel, maar het is hier toch onomstotelijk duidelijk dat deze figuren de daders zijn?!? (Ongeacht afkomst)
  Waarom dan maanden wachten met het vrijgeven van de beelden?!?

 8. Jij zegt dat het duidelijk de dader is, dat mag alleen de rechter zeggen. Ook al heeft iemand op de Grote Markt, naast de engel, met 1000 man getuigen, een ander 10x met een mes gestoken, dan nog is hij verdacht, tot de rechter anders beslist.

 9. Ik denk dat je helemaal gelijk hebt Hannes. Dat soort lui deinst ook nergens voor terug. En heeft helemaal al geen respect voor ouderen. oudere mensen beetje lopen beroven. Zie het helaas maar al te vaak op opsporing verzocht. Gewoon hardere aanpakken. Nu staan ze zo weer buiten met een proces verbaal.

 10. Dit zouden ook zomaar autochtone Zwollenaren kunnen zien, ik kan aan deze beelden niet zien dat dit Oost-Europeanen zijn. Daarbij het is gajes en mij maakt het niet waar dit gajes vandaan komt. Heel veel enge, xenofobe reageerders hier kennelijk wel. Ik weet niet wat ik engere mensen vind…

 11. Welkom in het hedendaagse Nederland, waar xenofobie en vreemdelingenhaat niet meer verachtelijk wordt gevonden. Dat is tegenwoordig een recht, want een klein deel van de criminaliteit wordt gepleegd door mensen met niet-Nederlandse roots.

 12. Bericht door Japser, op 17 april 2014 11:41

  Jij zegt dat het duidelijk de dader is, dat mag alleen de rechter zeggen. Ook al heeft iemand op de Grote Markt, naast de engel, met 1000 man getuigen, een ander 10x met een mes gestoken, dan nog is hij verdacht, tot de rechter anders beslist.

  Het is toch duidelijk dat de betreffende persoon pint met een gestolen pas? In het kader van opsporing snap ik niet dat niet sneller de videobeelden vrijgegeven worden.
  Ik ben het met je eens dat iemand verdachte is tot hij veroordeeld is.

 13. @plantje, de beelden worden niet eerder weergegeven omdat men het echt als laatste opsporing middel gebruikt. Als andere opsporing methoden niets opleveren. Zelf vind ik dat maar goed ook.

 14. Vind ik ook. Ik blijf erbij dat een opsporingsmethode een zodanig karakter kan hebben, dat het de strafmaat gaat overlappen. Dan vervolgens is iedereen boos omdat advocaten aanvoeren dat de verdachte al gestraft is door publicatie van de beelden. Natuurlijk is het plaatsen van beelden soms een prima middel, maar met mate en na een gedegen afweging. We moeten ook niet vergeten dat straffen twee maatschappelijke behoeften vervult. Een, een gevoel van rechtvaardiging voor het slachtoffer en maatschappij en twee, het de dader ertoe bewegen om zich uit de criminaliteit te onttrekken. Dit laatste werkt het best wanneer de dader ook een kans heeft om zich na zijn straf weer in de maatschappij te bewegen. Vrijgegeven beelden zitten hem dan in de weg (sollicitaties, maar ook de continue confrontatie met gedrag wat hij achter zich heeft gelaten), waardoor een dader zijn heil weer sneller zal zoeken in de criminaliteit. Daarmee houd je dus het probleem in stand.
  Argumenten als ‘moeten ze dat maar niet doen en het slachtoffer is nog veel meer de Sjaak’ klinken logisch en zijn zeer begrijpelijk, goed doordacht zijn ze niet.

 15. Jasper die 1000 getuigen zouden die messetrekker met ze allen de grote markt over moeten schoppen . Daders keihard aan pakken ook die pinners . Of gooi je het op zielig jeugd .? Jou slappe aanpak geeft dat oost europese tuig een vrijbrief . Echte kerels rekenen met ze af

Reacties zijn gesloten.