Twaalfde editie Hanze Trophy

Zwolle – In samenwerking met Euro-Sportring organiseert Voetbalvereniging SVI dit weeekend alweer voor de 12e keer, het internationale jeugdvoetbaltoernooi de “Hanze Trophy”. Naast het spelen van het toernooi zijn er tal van andere spelelementen waar de jonge voetballers hun vertier hadden. Zaterdagavond krijgen de voetballers een filmavond en disco voorgeschoteld. Zondag zijn de finales.

hanze_trophy-13.jpg 

Sinds de start in 2002 beloonden vrijwel alle deelnemende verenigingen v.v. SVI met het hoogste waarderingscijfer voor de algehele organisatie. Ook dit jaar is het toernooi weer breed bezet qua nationaliteiten. Er zijn nschrijvingen van onder meer, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland en natuurlijk Nederland. Bent U benieuwd hoe dit toernooi verloopt en wilt U dit wel eens vanaf dichtbij meemaken, dan nodigt VV SVI u uit een kijkje te komen nemen op Sportpark de Siggels in Zwolle-Zuid. Voor meer en meest actuele informatie verwijzen wij u naar onze website www.Hanzetrophy.nl.

hanze_trophy-5.jpg

hanze_trophy-7.jpg

hanze_trophy-11.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

hanze_trophy-1.jpg
 
hanze_trophy-2.jpg
 
hanze_trophy-3.jpg 
 
hanze_trophy-4.jpg
 
hanze_trophy-6.jpg
 
hanze_trophy-8.jpg
 
hanze_trophy-10.jpg
 
hanze_trophy-12.jpg 
 
hanze_trophy-9.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Twaalfde editie Hanze Trophy”

  1. KiTs for the World steunt ook projecten in Nederland die sport gerelateerd zijn en bijdragen aan de ontwikkeling en sociale omgangsvormen van kinderen en jonge volwassenen.

    Dit jaar zijn we begonnen met de te verhogen ondersteuning voor SVI KidsCourt at the HANZE TROPHY
    Reacties zijn gesloten.