PEC Zwolle verliest van PSV

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zondagmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen verloren van PSV Eindhoven. De uitslag werd 1-2. Het doelpunt vopor Zwolle kwam op naam van Mustafa Saymak. Na het duel werd er afscheid genomen van de vertrekkende spelers Ronnie Reniers, Leon ter Wielen, Giovanni Gravenbeek, Guyon Fernandez, Fred Benson en Darryl Lachman.

 27-04-2014_pec_zwolle-psv_eindhoven_1-2_01.jpg

Met Giovanni Gravenbeek en Darry Lachman in de basis begon de thuisploeg sterk aan het duel. ,,We waren heel dominant, PSV had weinig in te brengen", vond Gravenbeek. Tot grote kansen leidde het niet. Mateusz Klich was dichtbij, maar hij kreeg de bal niet goed aangespeeld door Guyon Fernandez. Hierdoor ging de kans verloren. Aan de andere kant was de eerste de beste kans wel raak. Jurgen Locadia schoot in twee instanties raak, nadat Abel Tamata aan de linkerkant doorkwam.

27-04-2014_pec_zwolle-psv_eindhoven_1-2_07.jpg 

27-04-2014_pec_zwolle-psv_eindhoven_1-2_08.jpg

27-04-2014_pec_zwolle-psv_eindhoven_1-2_05.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

Na de rust kwam Zwolle wel op gelijke hoogte. Mustafa Saymak kreeg de bal van invaller Furdjel Narsingh en schoot prima raak. Zwolle ging op jacht naar meer, maar het was juist PSV dat andermaal op voorsprong kwam. Bryan Ruiz stond op de goede plaats om een voorzet van Santiago Arias binnen te koppen. De 1-2 bleek ook de eindstand. ,,Na de 1-1 moet je de wedstrijd ‘lezen’. Dat deden we niet en kost je een punt. Dat is jammer maar ook niet meer dan dat", aldus Jans.

Volgende week zaterdag staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. In Enschede wordt er om 18.45 uur afgetrapt.

PEC Zwolle – PSV 1-2 (0-1). 
Toeschouwers: 12.350 
Scheidsrechter: Makkelie 
Gele kaarten: Van Hintum (PEC Zwolle), Arias (PSV)

Opstellingen: 
PEC Zwolle: Boer, Gravenbeek, Lachman, Van der Werff, Van Hintum, Mokotjo, Klich (77. Nijland), Saymak, Drost, Thomas (58. Narsingh), Fernandez (70. Benson)

PSV: Zoet, Arias, Bruma, Rekik, Tamata, Hendrix (90+2. Hiljemark), Park, Wijnaldum, Ruiz, Locadia, Depay

Scoreverloop: 

21. Locadia 0-1 

62. Saymak 1-1 

74. Ruiz 1-2 

Bron: peczwolle.nl

27-04-2014_pec_zwolle-psv_eindhoven_1-2_03.jpg 

27-04-2014_pec_zwolle-psv_eindhoven_1-2_06.jpg 

27-04-2014_pec_zwolle-psv_eindhoven_1-2_02.jpg

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

38 gedachten over “PEC Zwolle verliest van PSV”

  1. Sluiter zat tijdens de tweede helft aan de verkeerde kant te fotograferen. Laatst Kleingeerts ook al!!!!!! Ze hebben hun clubhart verloren en gaan voor het geld >:(

  2. Wat een onzin.
    Voor niets gaat de zon op, die mensen moeten ook betalen voor hun boodschappen als ze naar De Jumbo gaan, dat heeft niets met hun liefde voor de club te maken. Of stort jij even maandelijks wat geld op hun rekening?

  3. Was een sneu verlies, PEC speelde heel aardig en een gelijkspel was terecht geweest. Volgende week een punt pakken om de 40 punten te halen en de egels onder ons houden zou ook mooi zijn.

  4. Het ging weer geweldig fout tussen de fans GAE en Ajaks op het station in Deventer. Dan heb je ook met afstand de 2 domste supportersgroepen van het land bijelkaar. Tig ME busjes kwamen er weer aan te pas.

    Wat moge dat de gemeenschap allemaal weer betalen. KNVB doe daar wat aan aub!

  5. Wat een zielige reactie Robbert, PEC heeft een top-seizoen, Go Ahead ook. Leven en laten leven zou ik zeggen. Boeiend die rivaliteit tussen twee IJsselsteden, aan mij niet besteed, maar aan jongetjes zoals jij kennelijk wel.

  6. @enikdan; dat begreep ik ook niet. Daarbij komt nog dat je kon zien (korte voorbereidingstijd, de aanloop, kortom het zag er ongeconcentreerd uit) dat de bal overal zou kunnen terechtkomen behalve in het doel:)

  7. Mooi gesproken Robbert. Van mij mogen Go Ahead Eagels als tweede eindigen. Als ze maar geen prijs winnen. De afgelopen 49 seizoenen is is ze dat ook al niet gelukt. hahahahahhahahahaha 🙁

  8. Sterker nog met een beetje geluk hebben ze binnenkort een schuld van 11.000.000.

    Eerst maar eens afwachten of ze hun prof licentie behouden ivm hun krakkemikkige fietsenstalling. Als het betonrot nog erger wordt komen ze niet eens door de APK keuring voor bouwvallige stadionnetjes.

    Dan is het einde der tijden al aangebroken

  9. Het verschil tussen PEC en gae is dat wij presteren en zelfs prijzen pakken in een tijd dat er genoeg bewijs voor is en nooit vergeten zal worden. Zij hebben een paar kampioenschapjes gewonnen in een tijd dat er nog een veter in de bal zat, en laat staan dat er beelden en of geluidsvragmenten van zijn. Uit die diep gewortelde frustratie gaan ze dan maar een mooie kampioensschaal stelen in Zwolle. Verder is vorige week al mooi uitgelegd dat ze in Deventer brullen dat ze een voetbalstad zijn, maar dat wij in Zwolle dit zonder veel geschreeuw kijhard bewijzen. Met bijvoorbeeld veel meer mensen op de huldiging van het kampioenschap 2 jaar geleden en al helemaal met de beker natuurlijk. Ik ben trots om in het mooie Zwolle te wonen en niet in Deventer.

  10. Trotse Zwollenaar; jij verwijt de Eagle-supporters van alles, maar zelf maak je je ook schuldig aan Calimero-gedrag. Dit soort kinderachtige sentimenten slaan helemaal nergens op. Net als het stelen van kampioensschalen, het rellen, kwetsende spreekkoren over en weer en noem al die onzin maar op. De bekerwinst van PEC is fantastisch een historisch hoogtepunt in de clubgeschiedenis. Niet meer en niet minder, het feit dat er leedvermaak richting Go Ahead Eagles wordt bijgehaald is behalve zielig, maar ook heel erg kinderachtig. Echte, normale supporters zullen dat beamen, helaas is er een klein deel wat kennelijk zo gefrustreerd is dat ze dit soort teksten uit moeten braken. Die gefrustreerden zitten bij iedere club jammergenoeg op de tribune. Zij zijn vergeten waar het werkelijk om draait: Een leuk potje voetbal, meer is het niet. Geniet van de bekerwinst en van het seizoen wat PEC heeft gespeeld, maar laat die onzin achterwege.

  11. hahaha leonardo, de rivaliteit vergeten?
    Prima als het niet aan jou besteed is, maar dan kan een ander dat toch nog wel mooi vinden?
    Ik ben dan maar echt een klein jochie voor jou. Interesseert mij geen biet. Ik vind het mooi dat we gae blijven treffen en al helemaal in de eredivisie.
    Dat zijn meestal een van de mooiste wedstrijden in het jaar JUIST door de rivaliteit en alles wat daar bij hoort(dus ook die dingetjes die in jouw perfecte wereldje er niet bij horen). En voor de rest hoop ik dat gae een lange lijdensweg in hun bestaan heeft. Ik gun ze niks.Laat ze maar lekker klootviolen en ploeteren om er in te blijven.
    Ik heb niks met deventer en zou het prima vinden als die hele stad een parkeerplaats wordt, want dan dient het nog ergens voor.
    Ik lig er geen dag wakker van als gae boven ons eindigt. Zij zullen het ws wel een huldiging waard vinden omdagt er voor de rest niks te vieren valt daar.
    Wij hebben de beker en een fantastisch seizoen gedraaid en gae op alle vlakken afgetroefd.

    Jouw zgn ” echte supporter” die jij omschrijft noem ik klapvee en heeft altijd en overal wel iets te zei#en.

  12. Wat een domme reactie weer van die Leonardo. Komt hij uit Apeldoorn of zo en is hij lid van de Iegels Getuigen. Ik vermoed van wel. Haha 😮

  13. Nee Slak ik woon in Zwolle en ben PEC supporter, zonder zielige en overspannen emoties richting een voetbalclub uit Deventer of Deventer in het algemeen.

  14. Echte, normale supporters zullen dat beamen, helaas is er een klein deel wat kennelijk zo gefrustreerd is dat ze dit soort teksten uit moeten braken

    Kom je wel naar het stadion? Zo ja, dan zit je zeker op de Henk Timmer? Op de FP tribune heeft zeker 90% niets met de Egels om over Noord maar te zwijgen. Dit zijn volgens jouw geen normale supporters omdat ze meespringen als er een anti-egels liedje wordt aangevangen? Nou, van mensen die de uitslag volgen via Teletekst wordt de club ook niet beter van. Gezonde rivaliteit vind je bij elke club. Ga jij eens in een Feijenoord shirt door de Arena lopen of met een Cambuur shirt door het Abe Lenstra stadion.

  15. Zijn reacties worden steeds dommer. Die komt echt niet uit Zwolle. Zo heb ik ze nl. nog nooit meegemaakt. Oliedom.

    Wel sneu voor de Eagles zeg.
    Weg eigen vermogen, weg categorie 1, weg goede en goedkope spelers, weg sfeervol stadion, weg proflicentie.

    Alleen schulden, categorie 3, betonrot en slechte spelers blijven. Aankomend seizoen belooft weereen lachwekkend seizoen te worden.8)

  16. @Abdul, als je zelf niet ⤽lachwekkend⤝ wil overkomen, kom dan met de juiste informatie.

    Categorie-indeling
    Categorie 1: De Graafschap, Excelsior, Fortuna Sittard en NAC Breda.

    Deze clubs moeten werken aan financieel herstel. Zij zijn daar zelf verantwoordelijk voor en bepalen zelf op welke wijze zij dit gaan doen. Daartoe maken de clubs een plan van aanpak dat er op is gericht de club binnen maximaal negen meetmomenten (een termijn van drie jaar) structureel naar categorie 2 of 3 te brengen. Gedurende het traject houdt de licentiecommissie de clubs strikt aan de gemaakte afspraken in het plan van aanpak. Als de club daar zonder toestemming vanaf wijkt, kunnen sancties volgen variërend van een waarschuwing tot winstpunten in mindering.

    Categorie 2: ADO Den Haag, FC Den Bosch, FC Dordrecht, FC Eindhoven, FC Emmen, FC Groningen, FC Utrecht, FC Volendam, Feyenoord, Helmond Sport, MVV Maastricht, N.E.C., PEC Zwolle, RKC Waalwijk, Roda JC, SC Cambuur, Vitesse, VVV-Venlo en Willem II.

    Categorie 3: Ajax, Almere City FC, AZ, FC Oss, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, PSV, sc Heerenveen, Sparta Rotterdam en Telstar.

  17. @Neutraal GAE heeft het voornemen het stadion te verbouwen zodat het aan de eisen van de tijd voldoet en meer supporters kan herbergen. De kosten zijn ruim 11 miljoen, waarvoor ze een lening bij de gemeente willen aanvragen. Ze willen met name meer ruimte voor de sponsoren omdat die kaartjes veel in het laatje brengen. Aan die zijde willen ze appartementen oid bouwen om de kosten te drukken. Wat ik gelezen heb, is dat ze het verstandig aanpakken en in de berekeningen ook rekening houden met een terugval naar de JL. Maar een risico blijft het natuurlijk wel (als het allemaal doorgaat). Ook omdat de beste spelers weggekocht gaan worden of transfervrij vertrekken. Net zoals bij PEC is gebeurd.
    Ik zou het wel leuk vinden wanneer het GAE lukt om zich te handhaven in de eredivisie. De derby is vanwege de spanning een aantrekkelijke wedstrijd in het seizoen. Zolang het maar bij een gezonde rivaliteit blijft en niet wordt overtrokken.

  18. Bericht door vhienen, op 27 april 2014 19:00
    Sluiter zat tijdens de tweede helft aan de verkeerde kant te fotograferen. Laatst Kleingeerts ook al!!!!!! Ze hebben hun clubhart verloren en gaan voor het geld smilies/angry.gif

    Niks aan toe te voegen de volledige waarheid die gasten hebben al jaren geen clubhart meer alleen maar een ?? hart ….

  19. Het niveau van de reacties op mijn eerdere posts, bevestigt alleen maar wat ik al vermoedde. Wat een treurigheid, prettige dag verder.

Reacties zijn gesloten.