Z.A.C. oefent tegen Nederlands Doven Eftal

Zwolle – Op woensdagavond 7 mei 2014 om 20.00 uur speelt het kampioenselftal van Z.A.C. een vriendschappelijke (oefen)wedstrijd tegen het NDE. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Jo van Marle aan de Landsheerlaan 42 in Zwolle en begint om 20.00 uur. De toegang tot deze wedstrijd is gratis.
 
Het Nederlands Doven Elftal is in voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije (op 17 mei 2014 in Utrecht) en Hongarije (uit op 28 juni 2014). Toen de heer Luuk Ruinaard van de KNDSB afdeling veldvoetbal ZAC per mail vroeg of ze deze wedstrijd zouden willen spelentegen het Nederlands Doven Elftal heeft Z.A.C.daarop dan ook direct heel enthousiast gereageerd.

Zowel Egbert Kragt – hoofdtrainer – als zijn technische staf en team juichen het spelen van deze wedstrijd toe. Het past voor ons als team en ook als vereniging om op deze manier onze maatschappelijke functie te kunnen vervullen. Onlangs nog speelde hetzelfde team een wedstrijd in het kader van de Stichting ALS.
 
Op verzoek van het NDE zorgt Z.A.C. voor de scheidsrechter en grensrechter. De wedstrijd zal worden geleid door van Wil Denissen van de Z.A.C. en als grensrechter zal  de vaste grensrechter van heren 1 –  Eddy Klaassen – fungeren.
De enige aanpassing die de scheidsrechter zich moet aanleren om deze wedstrijd te fluiten, is als extra hulp een vlag gebruiken om ook daarmee te vlaggen als hij fluit.
 
Gezien de spelers uit het hele land moeten komen, verzorgt Z.A.C. voor de wedstrijd een lichte gezamenlijke maaltijd. 
 
Om 18.30 verzamelen zowel de spelers van Z.A.C., als die van het NDE zich en gebruiken deze gezamenlijke maaltijd, waarna dan om 20.00 uur de wedstrijd zal beginnen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)