Hoge struiken bij kruispunt Belvédèrelaan

Zwolle – 2 mei jl. heeft de Swollwachtfractie aan het college van Zwolle een aantal artikel 45 vragen toegezonden aangaande de verkeersonveilige situatie op- en nabij de fietsoversteekplaats Belvédérelaan/Twistvlietpad. Terwijl de vragen bij datzelfde college in behandeling zijn, blijkt dat de gemeente afgelopen week hoger groen (heesters o.i.d.) op de tussen- en zijstroken van deze fietsoversteekplaats heeft laten aanplanten.

 

 29-04-2014_aanrijdingbelvederelaan1.jpg 

 

Swollwacht is zeer verbaasd: "Dus terwijl wij u officieel verzoeken om de betreffende fietsoversteekplaats overzichtelijker en veiliger te maken, doet u het tegendeel en heeft u dit hogere groen laten aanplanten! Onvoorstelbaar vinden meerdere burgers die ons hierover hebben benaderd. Ook wij vinden dit onvoorstelbaar, maar ook getuigen van weinig respect aan het adres van de Swollwachtfractie, wij nemen u dit zeer kwalijk!" Swollwacht verwacht dat de verantwoordelijk ambtenaar hierop stevig wordt aangesproken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Hoge struiken bij kruispunt Belvédèrelaan”

  1. Ronduit lachwekkend dit! Kan allemaal in Zwolle!

    @terstal die De Heer (van de VVD) is tegenwoordig nog steeds aanwezig in de regerende stadscoalitie dus het zou zo maar kunnen dat hij, vanwege het verlies van zijn partij (VVD), alsnog boete gaat doen en idd de struiken hoogstpersoonlijk uit de grond gaat trekken!

    Verlies van de VVD en toch in de stadscoalitie? Ja, klopt, maar commentaar daarop laat ik hier in de commentaren liever over aan de echte deskundige (die overigens geen tegenspraak duldt!)!

  2. Heeft iemand een flesje Round-Up in de garage staan? 😀

    Maar serieus: wat een stel konijnen…… en dan heb ik het niet over de personen van de Swollwacht.

  3. Zucht!
    Typisch gevalletjes van een ambtenaar die van achter zijn bureautje iets bedenkt dat in theorie zo hoort (aankleding van de straat), maar totaal niet op de gevolgen voor de situatie ter plaatse let.
    Geldverspilling!

Reacties zijn gesloten.