Frion Festival wordt weer een groot feest

Zwolle – Zondagmiddag maakte de regio Zwolle opnieuw kennis met het Frion Festival. Een grensverleggend evenement waarbij het veelzijdige talent van mensen met een beperking centraal staat. Het festival werd georganiseerd door stichting Vrienden van Frion en speelde zich af in en om Theater de Spiegel in Zwolle. Het was er gezellig druk en er was veel te doen.  

 

 25_mei_14-79.jpg

 

Vanaf het middaguur konden bezoekers terecht op een markt met mooie producten. Deze producten waren gemaakt in de verschillende werkplaatsen en kunstateliers van Frion. Ook was er een buitenpodium. Het programma hiervoor was nieuw en bestond uit dans en theater en werd uitgevoerd in samenwerking met The Young Ones. Verder konden de bezoekers deelnemen aan allerlei leuke workshops en waren er lekkere versnaperingen te krijgen. Studenten van Landstede verzorgden opvang van de allerkleinsten.

 

 25_mei_14-112.jpg

 

25_mei_14-99.jpg

 

25_mei_14-90.jpg

 

Via Lees verder meer foto’s… 

Vanaf 15.00 uur was er vervolgens net als vorig jaar  een spetterende muzikale show in de Rabozaal, Frion-artiesten stonden hierbij samen met bekende Zwolse artiesten op het podium. Medewerking werd verleend door: Reinder van Raalte, Annemiek van Bussel, Margriet Bruggemans, Cindy Outshoorn, Leen Ripke, Harm Wolters, Henk Klompenmaker, Jillis, Henry van Velzen, Bert Vrieling, Het Kamper Uienkoor, In de Kringloop, Muppetstuff en vele Frion artiesten.

’s Avonds was er voor de sponsoren een afsluitend buffet, inclusief een veiling van kunstproducten. Met de opbrengst van dit fantastische evenement wil de stichting Vrienden van Frion wensen van mensen met een verstandelijke beperking vervullen. 

25_mei_14-75.jpg

 25_mei_14-87.jpg

25_mei_14-105.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Frion Festival wordt weer een groot feest”

Reacties zijn gesloten.