Zwolle Unlimited van start gegaan

Foto van auteur

Zwolle – In Zwolle is cultuurfestival Zwolle Unlimited van start gegaan. De kick-off was vrijdagmiddag op het Muziekplein van het festival door het Dobbekoor. De officiële start vond later in de middag plaats met een feestelijke parade van de Melkmarkt door de stad. De komende dagen staat Zwolle bol van tal van activiteiten in het teken van Zwole Unlimited.

30-05-2014_zwolle_unlimited_van_start_met_straat_parade_01.jpg

Het Zwolse stadshart wordt gevuld met strobalentheaters, Zwolse theatermakers, een eilandbar voor cocktails, een workshopplein met een keur aan workshops in nomadententen, straattheateracts, vertellers van ver, circusacts, rootsmuziek, een kramenlint met duizenden boeken, een singer-songwriterveld, een dichterspodium, straatschilderen, een podium speciaal voor amateurkunstenaars, kinderbouwplaats met bamboestiek, 50 jaar Citroën Traction Avant, een platte dierentuin, een hiphopplein, terrasjes om uit te puffen, foodtrucks, een handgedraaide zweefmolen, meespeelvoorstellingen en kinderconcerten.

 30-05-2014_zwolle_unlimited_van_start_met_straat_parade_02.jpg

30-05-2014_zwolle_unlimited_van_start_met_straat_parade_03.jpg

30-05-2014_zwolle_unlimited_van_start_met_straat_parade_04.jpg

Dwalen door straten vol verrassingen. Festival Zwolle Unlimited luidt eind mei de zomer in en vult meer en meer straten van het oude stadscentrum van Zwolle met wonderschone vertellingen, spannend theater, boeken, muziek en gezelligheid, met culinaire proeverijen, brocante en sport. Het festival bundelt de kleinschalige culturele en kunstzinnige pareltjes van de stad en wordt gehouden van 30 mei tot en met 1 juni. De drie organisaties achter het festival verstrengelen zich meer en meer tot een kleurrijk geheel, een warm bad vol beleving. Kijk voor het totale programma via www.zwolleunlimited.nl.

30-05-2014_zwolle_unlimited_van_start_met_straat_parade_05.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Zwolle Unlimited van start gegaan”

  1. Vanmiddag was het in de Zwolse binnenstad één groot theaterfeest.
    Ik heb genoten, mijn complimenten aan cultureel Zwolle!!!!

Reacties zijn gesloten.