GGZ dichtbij en zonder wachtlijst

Zwolle – Mindfit helpt mensen bij het voorkomen en behandelen van psychische problemen en stimuleert mensen om hun psychische kracht te versterken.

“Tijden veranderen en de geestelijke gezondheidszorg (ggz) in Nederland moet niet stil blijven staan. Het is tijd voor ggz 2.0: laagdrempelig, dichtbij de mensen en samen direct met een op de klant toegesneden behandeling aan de slag”, aldus Greetje van Rees Vellinga, directeur van Mindfit. Mindfit biedt verschillende vormen van praktische hulp waar mensen direct wat aan hebben. Denk aan (individuele) gesprekken met een psycholoog of verpleegkundige, groepstherapie, cursussen gericht op preventie en online hulp. Mindfit is onderdeel van de Dimence Groep.

 

 

Werkwijze Mindfit

Voor hulp door Mindfit is een verwijsbrief van de huisarts nodig met verwijzing naar de basis ggz. De klant kan zich rechtstreeks aanmelden via de website en de verwijsbrief meenemen naar de eerste afspraak. Mindfit neemt op werkdagen na aanmelding binnen 24 uur contact op met de klant en garandeert een intake binnen 2 weken.

 

Kijk voor meer informatie op www.mindfit.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)