PEC Zwolle neemt Thomas Lam transfervrij over

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – PEC Zwolle voegt Thomas Lam toe aan haar selectie. De 20-jarige speler tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor nog één seizoen.

De Finse jeugdinternational is een multifunctionele speler die zowel rechtsback, centraal als controlerend op het middenveld uit de voeten kan en doorliep de jeugdopleiding van AZ. De laatste twee seizoenen kwam hij uit voor de eerste selectie van de club uit Alkmaar, waarin hij negen wedstrijden speelde. Zijn eerste doelpunt voor AZ scoorde hij in de Europa League tegen het Griekse PAOK Saloniki.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is blij dat Lam toegevoegd kan worden aan de selectie: ,,Voor de positie waarvoor wij hem halen zijn wij dun bezet. Het is een speler die durf en lef in zijn spel gooit en dus goed past in de speelwijze die wij voorstaan. Ook omdat de transfer van Fatih Turan niet doorging konden we aan de rechterkant nog goed een speler met zijn kwaliteiten gebruiken. Wij wensen Thomas veel succes bij onze mooie club."

7 gedachten over “PEC Zwolle neemt Thomas Lam transfervrij over”

Reacties zijn gesloten.