Zwolse Vivian Mulder in Boerinnenkalender

Foto van auteur

Zwolle – De 19-jarige Vivian Mulder uit Zwolle is een van de schonen die voor de editie van 2015 een positie heeft gekregen in de Boerinnenkalender.

vivian_mulder_uit_zwolle_cmyk.jpg 

Foto: Aaron Hofman

De studente economie aan Hogeschool Windesheim kwam per toeval in aanmerking om een van de modellen voor de Boerinnenkalender van 2015 te worden. Toen ze met vriendin Daniëlle Bronkhorst mee was voor de selectie bleek er een ander model afgevallen te zijn door een sterfgeval in haar omgeving. De mooie Vivian bleek een eenvoudige oplossing voor het vraagstuk om een andere deelnemer te vinden. Bij welke maand Vivian afgebeeld gaat worden wordt bij de presentatie van de kalender op 24 oktober bekend gemaakt. Vijftien uitverkoren boerendochters die in de ochtend nog in regenlaarzen en overall in de blubber staan, zullen op die avond in galajurk de rode loper betreden. Tijdens deze avond worden namelijk de agrarische modellen van De Boerinnen Kalender 2015 gepresenteerd aan pers en publiek bij Stichting Pampus te Posterenk.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

147 gedachten over “Zwolse Vivian Mulder in Boerinnenkalender”

 1. Zij ziet er mooi en verzorgd uit alleen ben ik benieuwd of zij dan ook mooie kuiten heeft op de foto hierboven is dat niet te zien! Ga er toch vanuit dat zij die wel heeft!
  Maar complimenten!!!
  dames uit de oost-blok landen worden gezien als de mooiste van de wereld, maar zij hoort daar zeker bij!!
  Veel succes ermee meid!

 2. @reageerders: dat jullie hier al zo opgewonden van raken, alleen maar om een paar dikke (ordinaire) tieten waar je net de nippels nog niet van ziet. Jullie komen thuis zeker veel tekort.

 3. Als je bijna alles van een tiet ziet, alleen net de tepels niet, en de hele gleuf tussen de borsten zichtbaar is in een decolleté, vind ik dat ordinair.

  Voor mij is dat hetzelfde als wanneer je bij bijv een bouwvakker de broek op half 12 ziet hangen en de bilspleet zichtbaar is.

  Daarnaast vind ik dat zulke foto’s de vrouwen nog steeds alleen maar wegzet als lustobject; alsof alles in het leven alleen maar draait om seks.

  In mijn ogen is een vrouw toch wel iets meer dan 2 borsten.

 4. Tijdens mijn werkzaamheden in het Midden-Oosten als modelfotograaf heb ik door en met mijn werk dingen zien veranderen.
  Wanneer de schoonheid van een vrouw naar buiten gebracht mag worden, verzacht dit de (voornamelijk mannelijke) hunkering naar geweld, zwart-witkijken en het afsluiten voor natuurlijke emoties.
  Schoonheid en aantrekkelijkheid kan de liefde en bewondering voor de medemens stimuleren en kan ons dichterbij onszelf brengen, ver weg van de nare dingen die je dagelijks in het nieuws hoort en ziet.
  Als de ware schoonheid van de mens, dus niet alleen innerlijk maar dus ook uiterlijk, vaker naar buiten gebracht zou worden en door alle culturen geaccepteerd en gewaardeerd zou worden dan denk ik dat we een veel mooiere wereld zouden hebben. 🙂
  Laat deze kalender daar een mooi voorzetje tot geven.

 5. Whoehahaha, Hans van Eijsden, zo’ne goeie hebben wij nog niet gehad. Stuur een paar van die kalenders naar de afdeling ‘huiselijk geweld’ van de gevangenis. Ook een stel naar alle krijgsheren in de wereld. World peace.;D

 6. Beschik niet over de aangeboden betaalmogelijkheden. Kijk binnenkort wel even bij boekhandel Goedhart aan de Assendorperstraat of ze die kalender in het assortiment hebben.

 7. Softporno tegen geweld. Heb je aansprekende voorbeelden van successen? Of een kleine proef hier: kunnen hanshanzeland, ik, db, zuidski, d.erk, joppuh, ja-tja, blauwvinger, br en assendorper aangeven of zij na het zien van de foto van Vivian al effect op hun hunkering naar geweld merken?:)

 8. Nou realist, ‘k weet niet wat er gebeurde maar na die foto wel een paar keer die billen van mijn vrouw wat harder als normaal vastgepakt, van het een kwam het ander citaat van haar na afloop was; beest, moeten we vaker doen. 😉

 9. een mooie vrouw heb je nooit alleen smilies/tongue.gif

  Typische uitspraak van een kerel met een lelijke vrouw…alsof je een mooie vrouw zou moeten delen met wie dan ook, wat een onzin!!

  On-topic: Lekker ding die Vivian…

 10. Dringend verzoek: Wil elke dame in de buurt van mij….dit camoufleren?

  Mij, op 17 oktober 2014 18:36
  Als je bijna alles van een tiet ziet, alleen net de tepels niet, en de hele gleuf tussen de borsten zichtbaar is in een decolleté, vind ik dat ordinair.

  “Gleufschuwe Mij” dreigt anders de andere kant op te kijken 😮

 11. Neuh, ben niet echt geïnteresseerd in Roos. Wel een mooie naam trouwens.

  * Hmmmm kan mijn muziek-posting nergens kwijt. Dan maar bij Vivian, daar zit immers ook muziek in.

 12. Roos , het is echt heerlijk om een simpele ziel te zijn die met alle respect kan genieten van de rondingen van een vrouw.
  Het geeft een glimlach en dan we gaan weer verder met de missie : Hoe voldoe ik aan het eisenpakket van dat complexe wezen?

 13. @ Roos, moet de hele tijd aan je denken; komt vast hier door:

  Zie haar lonken door het leven

  Kijk haar spelen in de wind

  Prikkels die haar gloed me geven

  Hou me voor haar stekels blind

  Jeuk die niet kan weggewreven

  Pijn die ons tezamen bindt

  Mijn van straat geredde roos

  Mijn van straat geredde roos

  Mijn van straat geredde roos

  Kon ik weten wat me wachtte

  Toen die avond in de stad

  Ik naar huis liep en ik zag je

  Roos tussen het vuil en nat

  Ongebroken mooi, je lachte wat

  In de schoot geworpen schat

  Mijn van straat geredde roos

  Mijn van straat geredde roos

  En ik denk denken dat ik jou

  Maar wedden dat jij mij uitkoos

  Mijn van straat geredde roos

  Mijn van straat geredde roos

  Mijn van straat geredde roos

  Toen jij daar voor het grijpen lag

  Met één hand in de zij

  Had ik elk ander kunnen zijn

  Of ging het jou echt om mij

  Zie haar pronken door m’n leven

  Kijk haar spelen met de wind

  Prikkels die haar gloed me geven

  Houd me voor haar stekels blind

  Onze dagdromen verweven

  Volg ik haar door iedere wind

  Mijn van straat geredde roos

  Mijn van straat geredde roos

  En ik denk denken dat ik jou

  Maar wedden dat jij mij uitkoos

  Mijn van straat geredde roos

  Mijn van straat geredde roos

  Mijn van straat geredde roos

  Mijn van straat geredde roos

  Op ultrafijne, welhaast deftige muziek

 14. 😉 vroeg idd ook naar de bekende (wel jaloers) weg. Ja, doorgronden moet je niet willen. Gelukkig zijn ze er wel en gelukkig veel donders mooie exemplaren.

 15. Idd Derk, heb nu de cd “Boven” van Blof op. Wat dacht je van deze zinsnede uit “Niets dan dit”

  Doe je jas uit
  Maak je haren los
  Kom heel stil naast me liggen

  Richt je op
  Raak me even aan
  Bijna alles is teveel nu
  Is teveel nu

 16. @ Derk, heb nu De Dijk’s “Skerp de Zeis” op…daarop staat o.a. dit nummer:

  De Dijk – Mooier dan een vrouw

  Is er iets mooiers dan een vrouw ?
  Ik dacht het niet
  Ik dacht aan jou
  Er is niets mooiers dan vrouw

  Kijk die ogen, kijk die wangen
  Kijk die mooigevormde mond
  Zie die oorbellen daar hangen
  Hoe ze schitterd in het rond

  Kijk haar hals als ze haar haren
  Tot zo’n lieflijk knotje knoopt
  Hoe vol gratie haar gebaren
  Zie haar zweven als ze loopt

  Is er iets mooiers dan een vrouw?
  Ik dacht het niet
  Ik dacht aan jou
  En ik dacht: als jij nou wat ik wou
  Er is niets mooiers dan een vrouw

  Hoor me jubelen en zingen
  Hoe ik al haar prachtigs roem
  Kijk toch al haar schone dingen
  Die ik nu even niet noem

  Buiten adem kan ik raken
  Van de bibbers die ik krijg
  Als ik denk aan al die zaken
  Waar ik nu maar over zwijg

  Is er iets mooiers dan een vrouw?
  Ik dacht het niet
  Ik dacht aan jou
  Is er niets mooiers dan een vrouw
  Er is niets mooiers dan een vrouw
  als ik denk aan jou

 17. De complimenten voor mijn naam zal ik aan mijn ouders doorgeven. Voor de rest weet ik niet zo goed hoe te reageren, omdat onze wereldbeelden blijkbaar erg verschillen. Jullie maken er een man-vrouw dingetje van. De mannen in mijn omgeving herkennen zich ook niet in jullie pre-occupatie, zoals een korte check net bevestigde.
  Waarom willen jullie weten hoe ik eruit zie? Mijn indruk is dat jullie bevestiging zoeken van de gedachte dat ik foeilelijk en dus jaloers ben. Ook die gedachte schaarik oonder de noemer ‘primitief’. Sorry, maar ik kan het niet complimenteuser maken. Ik hoop wel dat jullie partners ook aan jullie verwachtingen voldoen, zodat ik geen meelij met hen hoef te hebben.

 18. 😀 Roos heeft humor (complimenten doorgeven). pre-occupatie ook 😀

  Sterke zin Roos: “Waarom willen jullie weten hoe ik eruit zie? Mijn indruk is dat jullie bevestiging zoeken van de gedachte dat ik foeilelijk en dus jaloers ben. Ook die gedachte schaarik oonder de noemer ‘primitief’.”

  Gelukkig hoef ik niet te antwoorden, want ik hoef niet te weten hoe je er uit ziet. Lieve Roos, maak je geen zorgen over mijn partner en mijn verwachtingspatroon. Lief en sportief dat je reageert!

 19. Psssssst Roos…..we zijn allemaal hetzelfde maar dat zeggen we natuurlijk niet! Op het moment dat jij de pre-occupatie van ons checkt in jouw omgeving hoef je natuurlijk niet een eerlijk antwoord te verwachten. Dat is een mannencode en daardoor begrijpen wij ook dat de mannen in jouw omgeving jou dit antwoord geven.
  Vraag er maar eens eentje of ze vinden dat je dik bent. Kijk vooral naar de paniek in hun ogen voor ze een antwoord geven.

 20. Haha, dat antwoord kon ik verwachten, 1stjohn. Het intrigeert me dat jij denkt dat alle mannen hetzelfde zijn en in ieder geval dat geen van hen zich open zal uitspreken tegenover een vrouw over dit onderwerp. Daar geloof ik niets van. Misschien moet je zelf de proef eens op de som nemen en dan wat breder vragen dan je vriendenkring. Collega’s bijvoorbeeld.
  Aangezien ik niet dik ben, is het zinloos die vraag te stellen, zo het antwoord mij al zou interesseren. Niet alle vrouwen zijn obsessief met hun uiterlijk bezig, 1stjohn. Tevreden zijn met je lijf en looks is heel wat waard. Geldt voor vrouwen én mannen.

 21. 6 dagen later… Nou bij welke maand?

  Bij welke maand Vivian afgebeeld gaat worden wordt bij de presentatie van de kalender op 24 oktober bekend gemaakt. Vijftien uitverkoren boerendochters die in de ochtend nog in regenlaarzen en overall in de blubber staan, zullen op die avond in galajurk de rode loper betreden. Tijdens deze avond worden namelijk de agrarische modellen van De Boerinnen Kalender 2015 gepresenteerd aan pers en publiek bij Stichting Pampus te Posterenk.

 22. Ben ik stiekum ook, maar ik doe maar een beetje stoer dat het me niet kan interesseren…denk dat Roos daar namelijk van baalt. Ze is kerels gewend als wezens die zeggen wat zij wil horen; een beetje zoals die manlijke collega’s van haar. Ach, laat haar in die waan.

 23. 2 punten Jean….vrouwen met humor moet je koesteren en “kunnen relativeren” is sowieso een fijne eigenschap. Maar ze slaat her en der, tussen de regels, wel een beetje bitcherige toon aan, vind je niet?

 24. Ook lijkt ze wel jaloers

  Bericht door Roos, op 27 oktober 2014 22:05

  Simpele zielen met de diepgang van een cupmaat die al in vervoering raken van een puberale kalender vol clichéfoto’s.

  Noem dit verdeurie maar een clichéfoto 😮

 25. :D:D:D, potvereurie ik zie je in gedachten al zitten met die idd geweldige lijst. Maar wat jammer toch dat jij er bij op staat in mijn gedachten….ik krijg het niet weg….misschien Anita maar weer eens dieep in de ogen kijken 8)

 26. Als ik er naar kijk heb ik het gevoel in mijn maag als of ik in een rollercoaster zit, dan weer vlinders, lijkt wel voorjaar. 😀

  *kijkt vrouw derk even smachtend aan*

 27. Oh, je bedoelt dat Anita me meer zou boeien? Nee hoor, het zijn beiden mooie vrouwen…wat een leeftijdsverschil trouwens 😮

  Maar wat goed dat WLZ ineens 2 van dit soort topics neerploft: Ga zo door ‘onvolprezen weblogZwolle’!

 28. Die heb ik thuis nog steeds in de discrete bruine enveloppe, kreeg geen reaktie van je maar ken nu je vaste tijden bij Stappie dusssss.

  februari lonkt :D:D:D

Reacties zijn gesloten.