Stalling voor antiek draaiorgel gezocht

Zwolle – Het antieke draaiorgel wordt elke zaterdag met veel succes in de binnenstad ingezet om het winkelende publiek te verblijden en te vermaken. Helaas is de huidige stalling niet meer beschikbaar dus daarom een oproep: wie weet een stalling voor het stadsdraaiorgel van Zwolle?

draaiorgel.jpg

Foto: Bert Dijkink 

De stalling voor het draaiorgel betreft het liefst een droge en goed beveiligde plek in of nabij het centrum van de binnenstad van Zwolle, ongeveer ter grootte van een parkeervak voor een personenauto. Heeft u een tip: laat het weten aan Erik Mertens via draaiorgelvriend@gmail.com. Op nog slechts drie plaatsen elders in Nederland is tegenwoordig wekelijks een draaiorgel te vinden dat met de hand wordt gedraaid en met spierkracht wordt voortgeduwd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat geregeld uit vele windstreken van Nederland liefhebbers naar de Hanzestad toe reizen om de verrichtingen van de Zwolse orgelmannen te aanschouwen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Stalling voor antiek draaiorgel gezocht”

  1. Deze man is vol passie voor zijn hobby, ik heb helaas geen plaats maar iemand die dat wel heeft spreek hem aan en je bent overstag.

    Groeten van die twee van het terras en in de stad.

  2. Ik zou zeggen dat de gemeente even een containertje erbij plaatst op t rode Torenplein.
    En dan in het bouwplan voor havenmeestergebouw een aanpassing maakt en een perfect plaatsje voor het draaiorgel erbij maakt.
    Kan hij zo de melkmarkt oprollen.

  3. Heee… maar volgens mij wilden ze toch de fietsenkelder in het rodetorenplein sluiten?
    In dat afgezette stuk van de parkeergarage is volgens mij plek zat…. Of er nu fietsen staan of niet 🙂

Reacties zijn gesloten.