IJsselhallen verwelkomt 400.000 ste bezoeker

Zwolle – Vrijdagmiddag werd in de IJsselhallen de 21-jarige Michelle Herber uit Utrecht verwelkomt als 400.000 ste bezoeker. Een mooie mijlpaal voor het grootste evenementencentrum van Zwolle. De gelukkige winnares werd op gepaste wijze in het zonnetje gezet.

ijsselhallen_2.jpg 

IJsselhallen Zwolle organiseert en faciliteert jaarlijks tal van evenementen waar bezoekers uit het hele land op afkomen. “We ontvangen iedereen met open armen. Om dat uit te stralen, hebben we ons terrein toegankelijker gemaakt. Weg met die hekken dus: een open karakter is het toverwoord. Omdat de regio Zwolle zich landelijk sterk profileert, is er steeds meer behoefte aan een locatie zoals de onze en komen er steeds meer mooie beurzen en evenementen bij,” aldus vestigingsmanager Toni Denneboom

De regio Zwolle profileert zich meer en meer als economische motor. Dat succes biedt voor IJsselhallen de mogelijkheid om nog meer mooie evenementen binnen te halen. Dat straalt ook weer positief af op Zwolle als stad, iets waarmee de mensen die zich daar bezighouden met citymarketing natuurlijk ook weer erg blij zijn. De Zwolse binnenstad ligt namelijk vlakbij de IJsselhallen, zodat deze twee locaties elkaar op structurele wijze versterken.

Denneboom kijkt uit naar de komende maanden. “Er is van alles te doen, het programma is zeer divers.” Daarbij vindt Denneboom het belangrijk om samen te werken met andere regionale of zelfs landelijke partijen. “Wanneer mensen bij ons een concert bezoeken, kunnen ze bijvoorbeeld overnachten in een nabijgelegen hotel of een hapje eten in de stad. Ook krijgen ze bijvoorbeeld korting op een museumkaartje. Een bezoek aan IJsselhallen Zwolle is voor iedereen dus de uitgelezen mogelijkheid om eens lekker te ontspannen!”

4 gedachten over “IJsselhallen verwelkomt 400.000 ste bezoeker”

  1. Zijn bij die bezoekers de asielzoekers meegeteld of niet? Ik vind het nogal weinig, 400.000 bezoekers sinds ’72… Of bedoelen ze van dit jaar?

  2. Was mijn gedachte ook. Er worden al heel lang evenementen gehouden in de IJsselhallen. En dan nu nog maar 400.000 bezoekers?
    Misschien vanaf 2001 geteld. Toen men met de veemarkt stopte? Maar ook dan nog klinkt 30.000 per jaar weinig.

Reacties zijn gesloten.