Kinderen centraal op kerstmarkt van Doomijn

Zwolle – Kerstmarkten saai voor kinderen? Niet de kerstmarkt van Doomijn! Kinderdagverblijf Fresiastraat en BSO Violierenstraat organiseren op zaterdag 13 december van 14.30 uur tot 17.30 uur een kerstmarkt die niet alleen leuk is voor volwassenen, maar ook voor kinderen. "Op onze kerstmarkt kunnen kinderen bij ons kerstballen versieren, een ritje maken op Thomas de Trein en op de foto met een heel bijzonder dier", vertelt Andrea Spijkerman, manager van beide Doomijn-vestigingen.

"Maar er zijn nog veel meer leuke dingen voor kinderen te doen." Niet voor niets is dan ook gekozen om de kerstmarkt op een passende locatie te organiseren: in Basisschool Het Veldboeket aan de Violierenstraat. Andrea: "Een geweldige locatie voor kinderen om lekker te kunnen spelen. En dat moet ook, want op onze kerstmarkt staan kinderen echt centraal."

Daarbij gaat het niet alleen om de kinderen die op het kinderdagverblijf of de BSO zitten, maar ook om kinderen en hun ouders die in moeilijke omstandigheden verkeren: "De opbrengst van de kerstmarkt gaat in zijn geheel naar het Ronald Mc Donald Kinderfonds", vertelt Andrea. "Bij Doomijn vinden we het heel belangrijk dat kinderen zich op een veilige manier kunnen ontwikkelen. Daarbij zijn ouders onmisbaar, en al helemaal als een kind ziek is en lang in het ziekenhuis moet liggen. Om die reden willen wij het Ronald Mc Donald Kinderfonds graag steunen."

De Kerstmarkt wordt gehouden op zaterdag 13 december van 14.30 uur tot 17.30 uur bij Basisschool Het Veldboeket aan de Violierenstraat 42 in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)