Kameroperahuis: It Takes Four

Zwolle – Op zaterdag 20 en zondag 21 december 2014 trakteert het Kameroperahuis passanten in de Zwolse binnenstad en bezoekers van het jubileumweekend in Theater Odeon op de originele zangperformance ‘It Takes Four’. Vier zangeressen komen ieder vanuit hun eigen stijl samen in een verfrissend a capella optreden. De dames treden op zaterdag om 11.30 uur en 16.00 uur en op zondag om 10.10 uur op in Theater Odeon. Daarnaast zijn ze op beide dagen te zien en te horen op verschillende plekken in de binnenstad van Zwolle. De performance duurt ongeveer 15 minuten.


Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, maar samen kom je tot het mooiste resultaat. In ‘It Takes Four’ laten zangeressen Fanny Alofs, Suzanne Bakker, Linde Schinkel en Jorien Zeevaart zien en horen hoe je elkaar om de beurt de vrijheid kunt gunnen om je eigen melodie te zingen. In een a capella optreden zetten ze aanvankelijk ieder vanuit hun eigen zangstijl in. Jazz, country, klassiek en hedendaags komen samen en ondersteunen elkaar om uiteindelijk te versmelten tot een sprankelende zangperformance. Samenwerken en op elkaar inspelen vanuit vrijheid en gelijkwaardigheid is het thema van deze muziektheatrale performance die werd samengesteld door Lies Colman.

Het Kameroperahuis

Het Kameroperahuis biedt talentvolle opera- en muziektheatermakers een (inter)nationaal carrièreperspectief. Artistiek inhoudelijke ontwikkeling gaat daarbij gepaard met de ontwikkeling van cultureel ondernemerschap, omdat we geloven dat muziektheater een grote meerwaarde biedt binnen een brede maatschappelijke context. Het Kameroperahuis heeft twintig getalenteerde muziektheatermakers aan zich verbonden in een Collectief. In telkens wisselende samenstelling werken zij aan verrassende voorstellingen en projecten. Muziektheater is de meest multidisciplinaire onder de kunstvormen en daardoor bij uitstek geschikt om een boodschap via hoofd en hart over te brengen. Al onze voorstellingen en activiteiten vindt u terug op www.kameroperahuis.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)