Haringsma nieuw lid Raad van Toezicht Dimence

De Dimence Groep benoemt Jouke Haringsma per 1 januari a.s. tot lid van zijn Raad van Toezicht (RvT). Hij volgt dhr. H. Zweers op die aftreedt als RvT-lid wegens beëindiging van zijn statutaire zittingstermijn. De afgelopen jaren deed hij ruime ervaring op in verschillende (financiële) functies op managementniveau.

Hij werkte als registeraccountant bij KPMG en Ernst & Young en vervulde diverse (financiële) functies op het gebied van risicomanagement en – beheersing, financial accounting en aanverwante onderwerpen. Hij was vicevoorzitter bij de RvT van Zorggroep Groningen en is lid van de RvT van Cosis. Haringsma: “De zorg is volop in beweging en er is sprake van grote veranderingen. Ook bij de Dimence Groep zijn de gevolgen hiervan voelbaar. Ik kijk ernaar uit om als RvT-lid bij te dragen aan het vormgeven van deze veranderingen.” Haringsma’s uitgebreide kennis over financieel management, zijn ervaring als toezichthouder en zijn vermogen tot samenwerken maken hem zeer geschikt als lid van de Raad van Toezicht van de Dimence Groep.

Met de komst van Haringsma is de RvT van de Dimence Groep weer compleet. De RvT bestaat vanaf 1 januari 2015 uit: dhr. drs. F.A. van Kesteren (voorzitter), dhr. drs. S.A. Terpstra (secretaris/vicevoorzitter), dhr. drs. L.C. Bruggeman, dhr. drs. J.J.P. Reintjes, mw. drs. G. Wallinga en dhr. drs. J. Haringsma RA.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)