PEC Zwolle wil Vincent Janssen

Zwolle – PEC Zwolle heeft verregaande interesse in aanvaller Vincent Janssen, dat bleek zondag tijdens een uitspraak van trainer Ron Jans in Fox Sports serie De tafel van Kees.

De 20-jarige Janssen is succesvol als spits van Almere City FC en wordt door meerdere clubs als NAC Breda, GA Eagles, FC Twente en Vitesse gevolgd. In november debuteerde de spits voor Jong Oranje tegen Jong Duitsland (3-1 verlies). Jans: "Hij is technisch, tactisch én als persoon goedgekeurd. We hebben hem bekeken en hij is op alle fronten goedgekeurd. Misschien in januari wel. Mijn handen jeuken. Maar het is aan de speler." De spits van Almere zou het naderende vertrek van Tomas Necid op kunnen vangen. Technisch Directeur Gerard Nijkamp heeft de vorige maand contact gehad met de zaakwaarnemer van Janssen. "Dat we concreet zijn, vind ik nog wat te voorbarig", zei de TD toen. Janssen wil graag in de Eredivisie spelen. Hij is een zoon van voormalig zwemster Annemarie Verstappen. Janssen scoorde dit seizoen al veertien keer in achttien officiële wedstrijden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “PEC Zwolle wil Vincent Janssen”

  1. @PooMeister:
    Mocht Necid in de winterstop vertrekken, dan wordt hij door CSKA Moskou verkocht en krijgt PEC daar een aardig percentage van (ik meen 15%). Dat bedrag zal meer zijn dan dat Janssen zal kosten, dus denk dat de penningmeester weinig te klagen zal hebben.

  2. Zou mooi zijn dat hij hier de tweede competitiehelft warmdraait en necid gewoon blijft en volgend jaar helemaal klaar is voor hier in de spits

  3. @ Arianne,

    die 15% gaat over de doorverkoop van Tioté, dat is het percentage dat Fc Twente dan krijgt en waarmee ze Necid willen aantrekken.

Reacties zijn gesloten.