Afscheid van Sportpark de Pelikaan

Zwolle – De korfbalvereniging bereidt zich voor op de verhuizing naar de Marslanden dit voorjaar. Vanwege dit heugelijke feit werd door het bestuur zondag 14 december een afscheidsmoment georganiseerd. Zo’n 100 leden en oudleden verzamelden zich op de prachtige oude locatie zoals te zien op de foto.

img_4182.jpg 

Meer dan 50 jaar speelde Oranje Zwart wedstrijdkorfbal op het sportcomplex. Eerst op gras en later -als eerste sportvereniging in Zwolle- op kunstgras. De leden en oudleden konden in de kantine nog een laatste maal rondkijken en snuffelen in spullen die niet meegaan naar het nieuwe sportpark.

De korfbalvereniging bestaat sinds 28 november 99 jaar en werkt hard aan de toekomst. Sportief gaat het bijvoorbeeld de selectie voor de wind. Oranje Zwart 1 staat op de eerste plek in de 2e klasse en staat 4 punten voor op de nummer 2 met nog meer dan de helft van de competitie te gaan. Op het verhuisvlak gaat het ook voorspoedig. De verbouwing van het nieuwe clubhuis is in volle gang. De vrijwilligers die deze geweldige prestatie neerzetten zetten alles op alles om dit voorjaar het clubhuis gereed te maken. Op dit moment wordt de bar aangebracht en binnenkort gaat het plafond erin. Het terras is aangelegd zodat een goed overzicht op het hoofdveld mogelijk is.

De korfbalvereniging kijkt met frisse moed naar de toekomst en hoopt dat ook de Zwollenaren op deze manier Oranje Zwart goed kunnen vinden. Hiervoor is onlangs een nieuwe website gelanceerd, te vinden op www.oranje-zwart.nl, met daarop het laatste nieuws, wedstrijdverslag, het wedstrijdprogramma en de foto’s van activiteiten zoals de verbouwing en natuurlijk informatie over lidmaatschappen . Oranje Zwart heet iedereen welkom om te kijken op de nieuwe site en natuurlijk bij de nieuwe locatie op sportpark de Marslanden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)