Parkeerverbodzone Voorst A

Door Redactie

Zwolle – Het is principe vanaf februari 2015 verboden om aan de openbare weg in Voorst A te parkeren buiten de daarvoor aangewezen parkeervakken. De gemeente Zwolle stelt een parkeerverbodzone in op verzoek van de ondernemers van dit deel van het bedrijventerrein Voorst.

De ondernemers van het bedrijventerrein hebben de wens om een parkeerverbod in te stellen voor vrachtwagens omdat dit de veiligheid en bereikbaarheid ten goede komt. Het parkeerverbod geldt straks voor alle motorvoertuigen op de Katwolderweg en de Gasthuisdijk en op de Rieteweg en de Russenweg (beiden tussen Blaloweg en Zwolle IJsselkanaal). Om chauffeurs toch gelegenheid te geven om op dit bedrijventerrein te parkeren worden parkeerstroken aangelegd langs de Rieteweg. De Russenweg is inmiddels voorzien van parkeerstroken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Parkeerverbodzone Voorst A”

  1. mooie parkeerstroken daar op de russenweg voor vrachtwagens.parkeervakken altijd vol daar maar dan niet met vrachtwagens maar met auto,s van werknemers van Scania die te lui zijn om de auto,s binnen de slagboom te zetten omdat ze dan telang moeten wachten als hun dienst er op zit,maximale parkeerduur is 2 uur maarja geen hond die daar op let want de auto,s staan er 7 uur later nog,dus totaal geen nuttige oplossing daar.hebben er dagelijks mee temaken daar in die chaos>:(

Reacties zijn gesloten.