Verdachte aangehouden voor moord op Karsten

De verdachte is een 19-jarige inwoner van Zwolle. Slachtoffer Karsten werd in maart om het leven gebracht op zijn woonboot in het Almelose Kanaal. Het publiek is om informatie gevraagd via ‘Onder de loep’ van RTV Oost en ‘Opsporing verzocht’. Ook is informatie over het onderzoek op de speciale website van de politie gezet en zijn er sms-jes verstuurd.

De politie is de verdachte op het spoor gekomen door sporenonderzoek en getuigenverklaringen. Het onderzoeksteam gaat er nog steeds vanuit dat er twee personen bij de moord betrokken waren.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Verdachte aangehouden voor moord op Karsten”

  1. Ik hoop zo dat ze ze pakken het is vreselijk wat er is gebeurt , van horen zeggen was het bloed idd van de daders maar hij heeft de daders wel gekent wandt er waren ook geen inbraaksporen.

    Laat ze ze maar snel pakken .

  2. kijk dat is nog eens een resultaat, beter dan dat zielige gedoe
    om bromfietsers of fietsers aan te houden hopelijk dat ze nog meer ernstge zaken gaan oplossen

  3. Is dit nu onze joop met zo een positiefe reactie.Is hij veranderd?Hoop dat ze inderdaad de dader te pakken hebben.Opknopen die lui.Hufters zijn het.

  4. voor zulke gevallen mogen ze van mij de doodstraf weer invoeren , maar alleen als 100 procent zeker is dat ze de goede dader(s) hebben

  5. Als ze de juiste persoon hebben, absoluut mijn complimenten. Maar waarom heeft het zo lang geduurd. Iets knaagt in me dat d bewijslast nog wel eens moeilijk kan gaan worden. Maar beslist een mooi resultaat.

Reacties zijn gesloten.