Kinderen beloond voor verzamelen kerstbomen

Zwolle – Voor de 27ste keer vond woensdag in Zwolle de grote kerstbomenactie plaats. Kinderen konden in ruil voor ingeleverde kerstbomen een leuke beloning ontvangen.

kerstbomen-3.jpg 

De kerstbomenactie 2015 vindt plaats op woensdag 7 januari en woensdag 14 januari van 13.00 tot 16.00 uur. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen de kerstbomen op verschillende locaties in de stad inleveren. Ieder kind ontvangt voor één ingeleverde boom € 0,20 én een stempel op de stempelkaart. Met een volle stempelkaart (tien stempels) mogen kinderen gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid. Met de inzameling voorkomen de gemeente en ROVA dat de bomen na gebruik op straat worden verbrand of als zwerfvuil in de Zwolse wijken terechtkomen. De ingezamelde bomen worden verwerkt tot compost voor openbare groenvoorzieningen in de stad (recycling).

kerstbomen-11.jpg

dsc_5186.jpg 

dsc_5200.jpg  

Via Lees verder meer foto’s… 

 

Inzamelpunten

De kerstbomen kunnen op woensdag 7 en woensdag 14 januari 2015 van 13.00 tot 16.00 uur ingeleverd worden bij de volgende inzamelpunten:

Aa-landen Rijnlaan, bij de Aldi
Maaslaan / hoek Beulakkerwiede

Assendorp Hortensiastraat, bij de speeltuin

Berkum Hoek Erasmuslaan / Abelenlaan 

Dieze Ruusbroecstraat, bij Luchtbode

Holtenbroek Omgeving wijkcentrum Holtenbroek

Stadshagen Drapenierlaan 
Jeugdtuinen / Oude Wetering 
Hoek Frankhuizerallee / Tjaskerstraat

Westenholte Petuniaplein

Wipstrik Herfterplein

Zwolle-Zuid Oude Deventerstraatweg, bij onderkomen gemeente
Gedeputeerdenlaan, bij de scholen
Parkeerplaats S.V.I.
Stokmeesterslaan, bij de scholen
Schellerallee 

Afwijkend: 

Op woensdag 14 januari 2015 rijdt er tussen 13.00 uur en 16.00 uur een auto van ROVA rond om de kerstbomen op te halen.

kerstbomen-10.jpg

kerstbomen-1.jpg

 kerstbomen-4.jpg

kerstbomen-2.jpg 

kerstbomen-7.jpg

kerstbomen-8.jpg

kerstbomen-5.jpg 

kerstbomen-9.jpg    

dsc_5182.jpg

dsc_5195.jpg

dsc_5196.jpg

dsc_5184.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Kinderen beloond voor verzamelen kerstbomen”

  1. Top actie. De kinderen in de Hoefslagmate en Hanzelaarmate zijn enorm druk geweest en hebben vanmiddag zelfs 145 kerstbomen te weten in te leveren. Wat een lol samen!

  2. Iemand enig idee of ROVA ook kerstbomen ophaalt of waar ik als particulier mijn kerstboom kan inleveren? Site van Rova heeft info dat dateert uit 2012

  3. In stadshagen was er een gezin dat 250 bomen inleverde! En die vader haalde al die bomen op. Gaat wel ver! Andere kinderen kregen zo geen kans. 25 zwembadkaartjes en 50 euro verdiend.

  4. inderdaad stadshagenaar, ik vind het te zot voor woorden , maar ook zielig dat papa zo denkt en niet aan andere kinderen denkt die waarvan de ouders het niet kunnen missen om de kids telaten zwemmen…maar ja altijd aan je eigen denken is het beste

  5. Misschien een maximum aantal per kind instellen, zodat meer kinderen kans hebben om ook wat bij te verdienen en lekker te kunnen zwemmen.

Reacties zijn gesloten.