Wouter Bos voor generaal pardon

Foto van auteur

Het bezoek van Wouter Bos was voor het Zwols Platform voor Humaan Asielbeleid  aanleiding om middels spandoeken en flyers aandacht te vragen voor Patrick Amah die na 8 jaar onzekerheid uitgewezen dreigt te gaan worden. Patrick is getrouwd met een Nederlandse vrouw (Anita) en ze hebben 2 jonge kinderen van 4 en 12 jaar.

Meer info kunt u hier lezen.

 

9 gedachten over “Wouter Bos voor generaal pardon”

 1. Idd toonden we met mekaar maar meer gevoel ipv haat en jaloezie.
  Zo als het de laatste jaren ging, gaan we naar de in ijltempo Amerika achterna. Grote verschillen tussen arm en rijk ?©n Nederlanders (hier geboren) en Nieuwe-Nederlands. We moeten het SAMEN doen en aan haatzaaiers hebben we geen sodemieter!

  Mooi, duidelijk en overtuigend optreden van de nieuwe Premier (please! Niet weer die padvindert Balky!!!!!! met zijn zure Limburgse anti-PvdA adjundant Verhaegen). Veel volk ook. De (van Co Verdaas) gekregen roos heb ik helaas nog in het mooie Stadshaagse Cultuurhuis laten ligggen, maar omdat ik daar gelukkig ook veel mensen met een sociaal gezicht ontmoette mag hij daar van mij op de balie staan.

  Succes PvdA
  en…..mooie foto’s Pedro!

 2. Als we nu eens alle personen die te beroerd zijn om te werken en leven van een uitkering e.d.
  Eens het land uit zetten.
  Alle draaideur criminelen het land uit.
  Maar dan ook echt iedereen die meer bij de deur loopt dan werkt ook echt het land uit.
  Scheelt nederland bakken met geld.
  Kunnen we het kwartje van kok terug krijgen.
  En is der ook ruimte voor zulke mensen.
  Als die werken tenminste!

 3. Even ter verduidelijking voor …Mark. Inderdaad het was Cohen die de wet heeft geintroduceerd maar het was geenszins zijn bedoeling dat de wet op deze manier werd doorgevoerd. Mevrouw Verdonk maakt haar eigen regels erom heen. Natuurlijk wet is wet. Als iedereen zich daar nu eens aan hield dan waren wij met z’n allen in Nederland een heel stuk beter af en vooral veiliger. Gun iedereen een plek en laat gezinnen bij elkaar. DAT is waar de PvdA naar streeft, een sociaal beleid en een menselijk beleid jegens vluchtelingen. Heus niet iedereen maar laten blijven maar laat de goeie niet onder de kwade lijden. Ik ben voor een Generaal Pardon moge dat duidelijk zijn. In mijn geval ook in eigen belang maar ook voor Patrick en Anita!!!!!

 4. je kunt geen eigen regels maken in een democratie daar wordt over gestemd verdonk voert gewoon het beleid uit .wat al twintig jaar terug had moeten gebeuren .

Reacties zijn gesloten.