Start campagne Partij voor de Dieren in Zwolle

Zwolle – De Partij voor de Dieren in Overijssel start op 29 januari, in de Lutherse Kerk in Zwolle, haar campagne voor de aankomende Provinciale Statenverkiezingen. De partij heeft al haar leden in Overijssel uitgenodigd om gezamenlijk van start te gaan met de campagneaftrap. Tijdens deze start zal ook de Zwolse lijsttrekker van de partij Lia van Dijk zich presenteren.

lia_van_dijk_pvdd_796x1024.jpg 

Zowel op landelijk als lokaal, maar ook op Europees niveau heeft de Partij voor de Dieren het afgelopen jaar flink successen geboekt. Met de overheveling van veel landelijke taken naar de provincie staat de partij voor een nieuwe uitdaging in Overijssel en hoopt zij, middels één of meer zetels, haar invloed op provinciaal niveau te kunnen uitbreiden. Tijdens een feestelijke avond zal een toelichting worden gegeven op het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen 2015, en zullen de kandidaten die op lijst staan worden voorgesteld. Vervolgens is er ruim gelegenheid voor de genodigden om, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar van gedachten te wisselen. Er is een stand met volop promotiemateriaal aanwezig, waar ook boeken en dvd’s gekocht kunnen worden. De Partij voor de Dieren zet zich in om, op politiek niveau, diervriendelijk beleid en bescherming van natuur en milieu een stap dichterbij te brengen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Start campagne Partij voor de Dieren in Zwolle”

  1. Vandaag in het nieuws, op het zeer lezenswaardige http://www.j oop.nl.

    Ebola doodt een derde van de gorilla’s

    Ziekte ook desastreus voor mensapen

    Er is al veel geschreven over de verschrikkelijke gevolgen van de ebola-epidemie in west-Afrika. Maar nu wordt duidelijk dat niet alleen de mensen in west-Afrika te lijden hebben. Inmiddels is een derde van de gorilla’s door de ziekte gedood……..

    Heeft weliswaar nixxx met de Pvdd te maken. Gelukkig ook niet met NL…wel met hoe door onder hele mooie dieren gorilla’s en mensapen….volgens sommigen velen, zelfs onze voorouders. Over de dood (door deze verschrikkelijke epidemie) van duizenden mensen is al veel gezegd en geschreven. Dit is het eerste dat ik tegenkom dat over de dood onder dieren gaat.

  2. Ik heb informatie rechtstreeks vanuit de Ebola gebieden. De complete natuurgebieden daar worden compleet leeg gestroopt. Apen, antilopen, pecari’s, al het wild wat daar leeft wordt gevangen met strikken en in valkuilen. Op de markten verkocht onder de naam ‘bushmeat’. Ebola is een ziekte die van aap op mens overgaat.

Reacties zijn gesloten.