The Young Ones zoekt jong acteertalent

Foto van auteur

Zwolle – The Young Ones presenteert dit najaar maar liefst 9 nieuwe theaterproducties waarvoor zij op zoek zijn naar theatertalent van 6 t/m 26 jaar. Highlight in het aanbod is een nieuw theaterspektakel dat dit keer niet zal plaatsvinden in de vorm van de bekende winterproductie, maar een grote openluchtvoorstelling in het voorjaar: The Animals.

tyo-auditieposter-c2-a4-hi.jpeg 

The Animals is een muziektheatervoorstelling die is geinspireerd op het boek Animal Farm van George Orwell (1954). Ook kun je auditie doen voor de voorstelling ‘HEROIN’. Een voorstelling over de uitersten van het nachtleven, gemaakt repetitiemarathon van 10 aaneengesloten dagen en nachten. Ook voor auditanten die nog niet precies weten wat ze willen is de auditiedag op 19 en 20 september geschikt. Na de audities krijgt iedereen een persoonlijk advies over welke productie het best bij ze past.

De volgende producties gaan in het najaar van start:

The Animals (10 t/m 26 jaar) – regie: Jeroen Kriek
HEROIN (16+) – regie: Jeroen Kriek
Start Up (6+) – regie: Silas Neumann
Kick Off (10+) – regie: Anne- Minke Meijer
Level Up  (12+) – regie: Sarah Evers
On Air (12+) – regie: Esther van Til
Vaders & Moeders (15+) – regie: Corien Feikens
TROY (15+) – regie: Irene Kriek
Master (18+) – regie: Peer van den Berg & Jeroen Kriek

Alle producties (met uitzondering van The Animals, HEROIN en Master) spelen hun voorstelling op het Young Ones Festival in december 2015.

Nieuwe website
Meer info over alle producties, inschrijven, auditie doen en hoe spelen bij The Young Ones werkt lees je op de gloednieuwe website van The Young Ones, die gelijktijdig met het nieuwe aanbod wordt gelanceerd! Bekijk het snel op www.theateryoungones.nl

The Young Ones
The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)