Dubbel optreden bij Muziek in de Tent

Foto van auteur

Zwolle – Muziek in de Tent heeft op zondag 9 augustus een speciale editie gepland. Waar er gewoonlijk één artiest of band in de muziektent staat, zullen er nu twee optredens plaatsvinden. Arthur Adam en Lea Kliphuis zorgen dat het Assendorperplein gevuld wordt met prachtige singer-songwritermuziek. Vanaf 14:00 uur is iedereen welkom.
De nuchtere Arthur Adam is muzikaal niet te stoppen. 

muziekindetent.jpg

Af en toe maakt hij een liedje dat in de buurt komt van pop, soms hoor je hem a capella, maar een mini-rockopera is hem ook niet vreemd. Toch is de grote lijn in zijn nummers wel de melancholische ondertoon die je tussen de instrumenten door hoort. Hij begeleidt zichzelf op gitaar, bas of toetsen. Zijn talent is goed te horen op zijn laatste album ‘Magic, Light’. Lea Kliphuis, Zangeres, gitariste en liedjesschrijfster, is te herkennen aan haar volwassen stemgeluid. De invloeden van Bruce Springsteen, Johnny Cash, Bob Dylan en Fiona Apple zijn goed te horen in haar nummers, maar toch heeft ze een geheel eigen stijl. Het album ‘Can I Come By’ karakteriseert zich door melancholieke en evenwichtige songs. Het vele reizen van Lea in de VS klinkt door in de liedjes. Als je naar haar album luistert hoor je vlagen van folkrock en Americana.

Genoeg reden om zondag 9 augustus naar Muziek in de Tent te komen! De twee artiesten zullen elk een optreden van een uur verzorgen op het Assendorperplein. Vanaf 14:00 uur beginnen de mini-concerten waarbij de toegang zoals altijd gratis is.

Voor meer informatie:
www.muziekindetent.nl
Facebook: Muziek in de Tent
Twitter: muziekindetent
Mail: info@muziekindetent.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)