Zwolle is klaar voor Sinterklaas

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdag 14 november 2015, komt Sinterklaas in Zwolle aan. Het belooft een waar spektakel te worden, zo laat Edwin ter Burg, verantwoordelijk voor de organisatie weten.

Vanaf 14.00 uur start het programma op het Rodetorenplein. Er is muziek en vertier, ook zijn er LED schermen zodat iedereen de aankomst van de boot goed kan zien. Wees er op tijd bij want er gebeurt van alles! Rond 14.30 uur zal Sinterklaas aankomen bij het Rodetorenplein en aanmeren. Hier wacht nog een verrassing voor Sinterklaas. De optocht vertrekt om 15.00 uur door de binnenstad volgens een nieuwe route.

Na de optocht, zal er een heus eindfeest zijn met muziek, dans en vele leuke activiteiten. Het Grote Kerkplein wordt omgetoverd tot een prachtig winterland feestplein, waar kinderen door allerlei activiteiten hun Pietendiploma kunnen halen. De activiteiten starten om 14:30 uur. Ook is er een heus (kunst) schaatsbaantje aanwezig en zijn er tal van leuke activiteiten (weer of geen weer), vol met muziek, dans en leuke verrassingen.

Meer informatie? Ga naar de website www.sinterklaaszwolle.nl. Hier staat meer informatie over het programma en de overige activiteiten. Sinterklaas en Pieten kijken erg uit, zo is ons verteld, naar morgen en hopen dat er veel kinderen naar het centrum van Zwolle zullen komen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Zwolle is klaar voor Sinterklaas”

  1. Laten we allemaal de A 28 blokkeren om de 4 bussen met demonstranten tegen onze pieten niet Meppel te laten bereiken wie kan hier een Facebook actie of twitter actie mee opstarten dan hebben we tenminste een leuk en gezellig kinderfeest . Komt allen de echte Piet

  2. leuk voor de kinderen!
    Hopelijk in het hele land alles goed verloopt en geen zeikerds komen die daarover weer gaan discuseieren.
    Gewoon leuke feestje voor de kinderen maken!

Reacties zijn gesloten.