Kickboxgala terug in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Ja, het is eindelijk zover: Tabonon gaat in samenwerking met RINGS een kickboksgala organiseren in Zwolle. Het gala wordt gehouden op zondag 13 december in sporthal Het Anker in Westenholte. Het is lang geleden dat er in Zwolle een vechtsportevenement gehouden werd. Het kickboxgala voldoet aan alle voorwaarden van NOC*NSF. Vechtsportevenementen zijn tegenwoordig namelijk gebonden aan strikte regelgeving. Het gala, waar zowel kickboks- als MMA partijen op het programma staan, wordt gehouden in het Anker in Westenholte. Veel Zwollenaren zullen hier de magische ring betreden.

tabonon_gala_copy.jpg 

Hanieh Kamran, eigenaresse van sportschool Tabonon en docent lichamelijke opvoeding is niet over een nacht ijs gegaan bij het organiseren van het kickboksgala. Als geen ander weet zij dat deze sport de laatste tijd onder een vergrootglas heeft gelegen van de overheid. Maar nu de nieuwe regelgeving is vastgesteld durft zij het initiatief te nemen voor een evenement. Hanieh Kamran: “Het gala dat wij organiseren op 13 oktober in sporthal Het Anker moet een visitekaartje voor onze sportschool worden. Daarom ben ik een samenwerking aan gegaan met RINGS, een bedrijf dat door het gehele land met succes deze vechtsportgala’s organiseert. Het verloop van het gala wordt bepaald door de sportscholen en vechters die deelnemen aan het evenement en daarom zijn wij secuur te werk gegaan bij het versturen van de uitnodigingen”.  

 
Geen verliezers

Met 14 vechters uit Zwolle op het programma kunnen de thuisvechters rekenen op de steun van het publiek. Een groot deel van de vechters maakt het debuut in de ring en dat maakt het allemaal extra spannend. In de ring moeten zij het helemaal zelf zien te klaren. Hanieh Kamran is vol vertrouwen over haar vechters: “Deze sport kent in feite geen verliezers. Het maken van een gevecht voor een groot publiek is al een overwinning op zich”. Er zijn zowel MMA als kickbokspartijen op allerlei niveaus.
 
Live meemaken  

Mensen die aanwezig willen zijn bij dit evenement wordt aangeraden snel kaarten te kopen. Sporthal het Anker heeft maar een beperkte capaciteit. Naast de normale entreekaarten, is het mogelijk de verrichtingen in de ring van heel dichtbij volgen op de luxe plaatsen (Silver Seats) of een VIP-tafel nemen met volledige verzorging met hapjes en drankjes. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Tabonon

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Kickboxgala terug in Zwolle”

  1. Nou Jesse kennelijk heb je liggen slapen maar dat is nieuws wat vier jaar oud is. Populair tegenwoordig zelfs de burgemeester van Amsterdam steunt dit en is zaterdag zelfs aanwezig in Amsterdam bij een gala.

  2. D erk: burgemeesters van Amsterdam staan erom bekend dat ze theedrinken, wegkijken en ontkennen. Dus dat is een zwak argument. Als ik kijk naar de deelnemende vechters zitten er een paar tussen (niet allemaal) met een dubieuze reputatie. Vandaar mijn vraag.

  3. Toe maar! Een kritsche vraag en er worden associaties gemaakt met PVV en bruinhemden. Blijkbaar ligt kritiek op wegkijkers nogal gevoelig bij een aantal mensen. Van Mariane begrijp ik het overigens, want die is nog nooit opgevallen door zinnige bijdragen of intelligentie. Wel door weg te lopen als het haar te heet onder de linkse voetjes wordt.

    Dick gebruikt meestal veel woorden om weinig inhoud te camoufleren, gelukkig beperkt hij zich deze keer tot gebrek aan inhoud.

    D erk, sorry, ik kijk geen RTL late night. Heb ik iets gemist? En ja een vraag. Dat ik ‘m introduceer middels een stelling doet niets af aan het feit dat ik een vraag stel. Begrijp je dit?

  4. Ja Jesse ik begrijp het maar als je een stelling deponeert dan doe je toch eerst even onderzoek ipv aannames vanuit verleden?

    Inmiddels is de crime er flink uitgehaald en zijn kickboxers geen pionnen meer in die wereld. Zelfs tv programma’s maken ze en werken met jeugd die minder bedeeld zijn om respect en zelf vertrouwen bij te brengen.

Reacties zijn gesloten.