Sp-kamerlid deelt SoeP uit

Foto van auteur

Woensdagmiddag de SP in Zwolle de straat op met Kamerlid Krista van Velzen en de opzienbarende SoeP Express. Het mobiele kunstwerk van beeldend kunstenaar Joep van Lieshout wordt door de partijactivisten gebruikt om het nieuwe eigen soepmerk van de SP uit te delen: SoeP. Deze biologische en diervriendelijke tomatensoep is ontwikkeld in samenwerking met de bekende culinair recensent Johannes van Dam.

Tweede-Kamerlid Krista van Velzen

De leden van de SP-afdeling Zwolle stonden in het kader van de verkiezingscampagne van 15:00 tot 17:00 uur in de Diezerstraat. Samen met Tweede-Kamerlid Krista van Velzen deelden zij SoeP uit en praatten ze met de marktbezoekers over de ideeën van de SP. Afdelingsvoorzitter Joris de Koning: “We bieden de mensen de gelegenheid om hun vragen te stellen aan ons Tweede-Kamerlid, onder het genot van een kop heerlijke warme SoeP. En we lichten natuurlijk ook als lokale SP’ers met alle plezier onze standpunten en ideeën toe.”

SP SoeP

SoeP Express

SoeP is geschikt voor een vegetarisch en veganistisch dieet. Culinair specialist Johannes van Dam adviseerde de SP bij de ontwikkeling van SoeP. De SoeP Express is een mobiel werk dat kunstenaar Joep van Lieshout op verzoek van de SP heeft vervaardigd. Achter de auto gehangen is het een gesloten vorm, ter plekke wordt het opengeklapt en ontstaat een kookeiland en terras, compleet met SP-parasol.

7 gedachten over “Sp-kamerlid deelt SoeP uit”

Reacties zijn gesloten.