Walk & Talk: Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Foto van auteur

Zwolle – Op maandag 21 maart organiseert Stadkamer "Walk & Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden". Werkzoekenden kunnen van 9.30 tot 11.30 uur terecht in het leescafé van Stadkamer, locatie Stadhuis, voor hulp bij hun zoektocht naar een baan.

Elke derde maandag van de maand is er een Walk & Talk bijeenkomst in Stadkamer. Op deze laagdrempelige netwerkbijeenkomsten wordt een thema rondom solliciteren besproken. Iedere maand komt er een ander thema aan bod. Werkzoekenden krijgen de gelegenheid om ervaringen te delen, contacten te leggen en tips en suggesties te krijgen, die helpen bij hun zoektocht naar een geschikte baan.

De bijeenkomst op 21 maart heeft het thema "Vitaliteit", met als speciale gast Rijk van Ark, loopbaanadviseur. Centraal staat de vraag hoe je geestelijk omgaat met het feit dat je werkzoekende bent, hoe fit en energiek je bent in je zoektocht en of je open staat voor de veranderde maatschappij.

Meer informatie is te vinden op lezenenlenen.stadkamer.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de bijeenkomst. Deelname aan de Walk & Talk is gratis.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)