Travers neemt taken Wisselwerk over

Foto van auteur

TRAVERS en haar collega-instelling uit Apeldoorn, Wisselwerk, hebben in goed overleg besloten tot overdracht van een aantal taken. In opdracht van CBS Het Carillon en OBS de Toonladder voert Wisselwerk de coördinatie uit voor deze combinatie van brede scholen in Holtenbroek.

 

Met ingang van 1 januari 2007 neemt TRAVERS deze taken van Wisselwerk over. De opdrachtgevers van Wisselwerk hebben enthousiast met deze overgang ingestemd. De medewerker van Wisselwerk die de coördinatie nu uitvoert, Arjan Broer, zal in dienst treden bij TRAVERS. De taak – die TRAVERS uit gaat voeren – gaat om de coördinatie van de niet-onderwijs gebonden activiteiten van de school. Daarbij zal het gaan om activiteiten als het verder ontwikkelen en onderhouden van het netwerk van de samenwerkingspartners die met elkaar de doelen van de brede scholen realiseren, het aanzetten tot samenwerking tussen “wijk” en “school”, signaleren en in kaart brengen van behoeften, wensen, noden en een passend aanbod aan activiteiten organiseren. De onderwijsgebonden coördinatietaken worden door de school zelf uitgevoerd.

Naast de coördinatie van de brede scholen in Holtenbroek voorziet TRAVERS ook in de coördinatie van de brede scholen OBS het Wonderwoud (Dieze) en OBS IJsselhof (Zwolle-Zuid).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)