SP-actie in de ochtendspits

Foto van auteur

De SP is altijd op zoek hoe zij op een ludieke manier aandacht kan trekken bij de kiezers. Vrijdag vindt dit in de ochtenduren plaats langs de kant van de weg.

Foto: Roaltenet

Vrijdagochtend wordt de forensen middels een verlichte boodschap vanaf 06.30 uur bij het verkiezingsbord aan de N35 (route Wythmen – Zwolle) te kennen gegeven dat het NU tijd is voor de SP.

7 gedachten over “SP-actie in de ochtendspits”

 1. Wat wordt de mededeling van onze SP vrienden?

  “Beste automobilist. Vanaf nu gaat u nog meer betalen voor uw autogebruik, omdat wij nog meer geld willen voor OV. Wist u dat u jaarlijks 13 miljard niet terugziet van uw geld?”

  Benieuwd hoeveel stemmen ze dan nog krijgen.

 2. Automobilisten zijn helemaal niet de doelgroep van de SP, want doen ze daar? Of willen ze zo groot mogelijk worden om dan vervolgens meer zeggenschap te krijgen om de mensen uit de auto te krijgen.
  Staan we met z’n allen ‘s-morgensvroeg om 07.00 uur op een winderig en guur perron. Maar goed, dan liggen de echte SP stemmers natuurlijk nog in bed. ūüėČ

 3. N?©?©, dan kun je beter als domme kuddedieren dagelijks in de file gaan staan h?©? D? n ben je pas een wakkere geest!!!!!!!!!!!

 4. Heeej ik ben ook automobilist! Enne gues wat ik stem…….

  Automobilisten zijn helemaal niet de doelgroep van de SP

  Vreemd ik neem aan dat de SP nergens heeft gespecificeerd dat automobilisten niet hun doelgroep zijn. Eigenlijk wel grappig, moet ik nu als SP stemmer mijn auto wegdoen of moet ik als automobilist op een andere partij gaan stemmen?

  Denk toch eens na mensen ik wil zeker wel het OV gebruiken als dit een verbeterd wordt, goedkoper wordt. Wat blijkt dat kost geld!

  Aan alle automobilisten die zo zeuren uit Zwolle, weet je wie de gratis fietsenstallingen in de stad betaald?????????

 5. Het OV is al schandalig goedkoop, als je de echte prijzen kent. Een retourtje Groningen hoort eigenlijk minimaal 60 euro te kosten, om de kosten te dekken. Dat betaal je vol tarief 1e klas nog niet eens (42,70). Dus eigenlijk mogen we niet klagen qua OV.

Reacties zijn gesloten.