Parkeren Werkerlaan aangepakt

Foto van auteur

Vanaf komende week zullen er bekeuringen uitgeschreven worden aan automobilisten die hun auto buiten de vakken parkeren bij de parkeerplaats aan de Werkerlaan (ter hoogte van het winkelcentrum Stadshagen).

Er wordt voortdurend buiten de vakken geparkeerd waardoor vaak de doorstroom wordt belemmerd. Tevens kan het gevaarlijk situaties opleveren aangezien de doorgang hierdoor beperkt wordt als men de parkeergarage uitkomt en er niet voldoende overzicht is.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Parkeren Werkerlaan aangepakt”

  1. Wat denk je zelf: absoluut n?­et vol. Mensen met de auto zijn zelfs te lui om een klein stukje te lopen. Op 3 plekken staan vaak auto’s die er niet horen: Aan weerszijden van de middenparkeervakken en aan de rand bij het winkcelcentrum aan de kant waar het Cultuurhuis zit; daar staan ook vaak 3 of 4 auto’s geparkeerd terwijl daar geen parkeervakken zijn.

  2. Ghehehehe……. toen we net boodschappen deden in het winkelcentrum zagen we bij het passeren van de parkeerplaats wat verkeerd geparkeerde auto’s met een bon achter de ruiten.
    Toen we bijna bij de bloemist waren, zagen we op de hoek de politiewagen staan van de agenten die de prenten hadden uitgeschreven. De politiewagen stond ook op een niet-parkeervak (en daarmee in hetzelfde rijtje als 2 andere auto’s met prent). Toen ik bij de politiewagen was, wilden net twee agenten instappen. Ik heb ze even gewezen op de prent die zij achter de ruitenwissers hadden zitten ;D (zal wel van een boze automobilist zijn)

Reacties zijn gesloten.