Felicitaties voor echtpaar Van Heerde-Hersevoort

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Dinsdagmorgen bracht Burgemeester Henk Jan Meijer een bezoek aan het echtpaar Van Heerde-Hersevoort om hen te feliciteren met hun 65 jarig huwelijk.

Mevrouw Taetske Hersevoort is geboren in Zwolle, op "De Eben Haezer", welke lag naast het kerkbruggetje. Mevrouw is opgegroeid wonende bij haar oma, aangezien er in die tijd nog geen schippersinternaat bestond. Mevrouw heeft haar man, Henrikus van Heerde geboren op 31 juli 1926 in Zwolle, ontmoet toen hij terug kwam uit een concentratiekamp. Het paar huwde op 1951 in de Zuiderkerk. Meneer werkte in de elektrotechniek, en heeft voor de elektriciteitsmaatschappij gewerkt aan de bouw van de Centrale Harculo. Hierdoor kon een dienstwoning betrokken worden. Na zijn pensieon werd deze woning verruild voor een huis aan de Van Harenmarke in Zwolle Zuid. Het echtpaar mag zich een rijke familie rekenen met drie zoons, welke alle drie getrouwd zijn. Het echtpaar heeft 6 kleinkinderen 5 achterkleinkinderen, met nog één op komst. Meneer en mevrouw hebben altijd genoten van fietsen en zwemmen. Nu heeft meneer nog veel plezier aan sportvissen en canasta.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Felicitaties voor echtpaar Van Heerde-Hersevoort”

  1. Van harte gefeliciteerd. 65 jaar getrouwd. Wat een verhaal ook, met weinig woorden neergezet maar wat moeten ze allemaal doorstaan hebben

    ontmoet toen hij terug kwam uit een concentratiekamp

    . So, nou hier ook van harte mee gefeliciteerd

    Het echtpaar mag zich een rijke familie rekenen met drie zoons, welke alle drie getrouwd zijn. Het echtpaar heeft 6 kleinkinderen 5 achterkleinkinderen, met nog één op komst.

    Zo te lezen, in goed gezondheid. Dat het u goed mag blijven gaan.

Reacties zijn gesloten.