Het weer: Bewolkt met veel regen.

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Maandag is het bewolkt met voornamelijk in de morgen perioden met regen. Pas in de loop van de middag wordt het droger. Bij een matige noordenwind wordt het maximaal 7 graden.

weerfoto-29-januari-2017-tussen-de-verlaten.jpg
Tussen de Verlaten 

Dinsdag is er meer kans op zon tussen de wolkenvelden door. Ook blijft het voornamelijk droog. Het wordt maximaal 4 graden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

25 gedachten over “Het weer: Bewolkt met veel regen.”

 1. Ik denk dat Iepels in de war is met ooievaars die we doorgaans bij de EO zien. Die doen van die sjieke natuurdocumentaires in Afrika en weet ik veel waar. Nederlandse ooievaars zijn doorgaans kleiner en hebben een gele bek. Daardoor verwar je ze eenvoudig met de reiger 🙂

 2. Voel je gesterkt door mijn mening, Co! Het kan soms hardvochtig zijn als het hele weblog over je heen valt. Maar ja! Dat dacht die ooievaar ook toen ze de Dobbe kwamen ontginnen.

 3. Ik heb nog even een bevriende vogelaar gevraagd (heeft meegewerkt aan KOSMOS VOGELGIDS VOOR KIDS) en die moest gewoon een beetje lachen toen ik zei dat het een reiger werd genoemd hahahahahahha met alle respect hoor!

 4. In de buurt van IJhorst zit toch ook een ooievaars centrum, misschien blijven die wel in Nederland?

  Volgens mij is het op de foto ook een reiger trouwens, wel een dikke.

 5. Dat het uberhaupt tot een discussie is gekomen zeg hahahahah DAMES en HEREN dit is een ooievaar. De ooievaars van tegenwoordig hoeven nog amper in warmere orden te blijven omdat de winters hier zachter worden…

  Nogmaals het is geen reiger, geloof me, ik kan het weten. Ik ben de 3e generatie vogelaar in onze familie, ik weet heus waar ik over praat. Ik leg het uit waarom ik zeker weet dat we hier met een ooievaar te maken hebben.

  1. Een reiger staat dichterbij de waterkant
  2. Snavel is te lang voor een reiger
  3. Het is een ooievaar

 6. Zo! Gaan jullie je nu allemaal maar even diep schamen. Als we tegenwoordig vogelexperts niet meer vertrouwen wat moeten we dan nog. Co, bedankt voor deze heldere uitleg. Het had niet nodig hoeven zijn als mensen wat beter van vertrouwen waren, maar goed. Welkom ooievaar!

 7. 😉 leuk hoe mensen (co) van een reiger een ooievaar maken 😮

  co even terug naar school !!!

  op de foto staat ” EEN REIGER ” 🙂

 8. @ja-tja, Speciaal voor jou zelf even gekeken van ’t weekend. Ik had maar liefst 3 semi-bekende vogelaars bij me en we hebben toch echt alleen maar ooievaars gespot. Ik begin er ook een beetje van te balen dat iedereen mij in twijfel trekt. Of zijn jullie allemaal vogelaars?

Reacties zijn gesloten.