Digisterker : omgaan met de Digitale overheid

Foto van auteur

Zwolle – Wie beter wil leren omgaan met verschillende digitale toepassingen kan in februari bij Stadkamer terecht. Op 6, 13 en 20 februari is de cursus Digisterker over het omgaan met de Digitale overheid. Elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur is het gratis digitale inloopspreekuur voor vragen over app ‘s, E-books en social media op de centrumlokatie. Op donderdagavond 9 februari is er een verdiepingscursus LinkedIn.

Het doorgeven van een verhuizing aan de gemeente of het aanvragen van een toeslag gaan voortaan via internet. Ook de Belastingdienst gaat helemaal digitaal. In de cursus Digisterker leer je overheidsdiensten via internet te gebruiken. Te beginnen met het aanvragen van een DigiD: de digitale handtekening. De cursus omvat 3 dagdelen. Binnenkort wordt de cursus gegeven op maandagochtend 6, 13 en 20 februari van 10.00 – 12.00 uur in Stadkamer aan het Grote Kerkplein 15 (Cele-zaal). Opgave via de website of door een mail te sturen naar educatie@stadkamer.nl De deelname is gratis, wel opgeven vooraf.


LinkedIn voor werk en netwerk

Geef je carrière een boost met deze workshop, want LinkedIn kan je kansen bij het vinden van een baan aanzienlijk vergroten. Met waardevolle tips om LinkedIn in te zetten bij het zoeken naar werk, om kennis uit te wisselen en te netwerken. Op 9 februari van 19.30 uur in de Hanze-zaal (naast Stadhuis). De kosten zijn 8 euro (7 euro met Biebpas), opgave via de website of educatie@stadkamer.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Digisterker : omgaan met de Digitale overheid”

Reacties zijn gesloten.