PEC Zwolle contracteert Nicolas Freire

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Zoals technisch directeur Gerard Nijkamp eerder deze week al bekendmaakte, heeft PEC Zwolle de gewenste defensieve versterking binnen. De Argentijn Nicolas Freire voegt zich zo snel als mogelijk bij het team van trainer/coach John van ’t Schip. De 23-jarige verdediger is afkomstig van het Uruguayaanse Torque en wordt voor twee seizoenen aan de Blauwvingers uitgeleend. Bij een eventuele toekomstige transfer van Freire, deelt PEC Zwolle mee in de opbrengst.

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Nicolas stond, via contacten van John van ’t Schip met de City Football Group, al langere tijd op ons wensenlijstje en ik ben dan ook zeer content dat het gelukt is hem aan de selectie toe te voegen. Met hem halen we een robuuste, linksbenige verdediger binnenboord, die vooral centraal, maar ook als linksback uit de voeten kan. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd, heeft hij al 54 wedstrijden in de benen en was hij de afgelopen periode aanvoerder van zijn club. Nicolas gaat voorop in de strijd en is een leider in het veld. Ik verwacht dat hij een speler is die ons verder gaat helpen dit seizoen."

7 gedachten over “PEC Zwolle contracteert Nicolas Freire”

  1. PEC heeft de gave om nieuwe spelers te hypen voordat ze een bal hebben geraakt. Ik noem een Mastour, Ongenda en Hebling? Allemaal namen waardoor Zwolle op de kop stond maar het niet hebben waar gemaakt. Laten we eens een stap terug doen en eerst kijken wat ze bij ons waarmaken.

Reacties zijn gesloten.