Damian van der Haar tekent bij PEC Zwolle eerste profcontract

Foto van auteur

Stadion PEC Zwolle
Foto: Hans van Eijsden

Zwolle – Damian van der Haar heeft bij PEC Zwolle zijn eerste profcontract getekend. De speler zette zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2025, met een optie voor nog een jaar.

In 2015 maakte Van der Haar de overstap naar de PEC Zwolle Voetbalacademie. De 19-jarige Van der Haar is een centrale verdediger, die de afgelopen maanden een sterke ontwikkeling doormaakte. Ook speelde hij al interlands in de jeugd bij Oranje.

Damian van der Haar: “Voor mij is het heel bijzonder dat ik nu mijn eerste contract heb getekend bij PEC Zwolle. De club heeft een sterke opleiding en geeft de eigen jeugd ook echt de kans. Ik hoop mij verder door te ontwikkelen om uiteindelijk te debuteren en een vaste waarde te worden. Daar zal ik elke dag mijn best voor doen.”

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: “We zijn blij dat we Damian hebben kunnen vastleggen. We zien in hem een zeer talentvolle verdediger, die op termijn een vaste waarde kan worden in het eerste elftal. Het is nu aan hem om hard te blijven werken en veel op te steken van de oudere spelers bij de selectie. Ik wens Damian dan ook heel veel succes toe!”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)