Wethouder opent 1e Zwolse Dierenwelzijnsmarkt

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Wie van dieren houdt kan zijn hart ophalen in Zwolle tijdens Werelddierendag. Op woensdag 4 oktober 2017 vindt er van 14.00 tot 18.00 uur op het Grote Kerkplein voor het Stadhuis de eerste Dierenwelzijnsmarkt plaats. Wethouder Michiel van Willigen opent de markt om 14.00 uur. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De Dierenwelzijnsmarkt heeft met tien kramen veel te bieden, waaronder een dierenfotograaf en een dieren- en hondengedragsdeskundige. En voor de kinderen is er een schminktent, een limonade koe en een mini kinderboerderij. Ook kunnen de kinderen op de foto met de mascotte van Flappus, een (huis)dier en Dinosaurus Rext van Dinoland, en meedoen aan een quiz die wordt verzorgd door Dinoland of een kijkje nemen in een dierenambulance.

Deze middag wordt mede georganiseerd door alle organisaties in Zwolle die zich bezighouden met dierenwelzijn, onder wie Stichting Flappus, Kinderboerderij, Het Zwols Dierenasiel, Hondengedragsdeskundige, Dierenambulance Zwolle, Dierenbescherming NO Overijssel, Vogelbescherming Avifauna, De Zwolse Dierenvoedselbank, Blijf van mijn Dier, Dierenpolitie/hondenbrigade en Dierenasiel Zwolle. Samen creëren ze een Dierenwelzijnsmarkt waar van alles te zien, te doen en te leren is over dieren. Iedereen is van harte welkom! Met name voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meer informatie over de Dierenwelzijnsmarkt is te vinden op www.zwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Wethouder opent 1e Zwolse Dierenwelzijnsmarkt”

Reacties zijn gesloten.