EDON speelt wedstrijd tegen oud PEC Zwolle

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Voetbalvereniging EDON uit Zwolle maakt het programma bekend van haar tachtigjarig jubilieum. Er zal onder andere een wedstrijd  tegen oud PEC Zwolle gespeeld worden op vrijdag 10 november en 11 november wordt een dag vol voetbal en feest. Een dag in het teken van nostalgie. 
Op haar verjaardag zelf speelt EDON om half acht ’s avonds op haar gerenoveerde sportpark met nog altijd de houten doelpalen aan de Weteringkade tegen het team van oud PEC Zwolle.

De selectie van oud PEC Zwolle is nog niet definitief, maar coryfeeën als Joost Broerse, Arne Slot, Tjeerd Korf, Art Langeler en Henk van Steeg maken wellicht deel uit maken van de selectie. Na afloop is er gelegenheid het bestuur van EDON en haar leden te feliciteren met de verjaardag van hun club. Harry Bouwhuis presenteert ’s avonds zijn speciale EDON-editie van het Zwolsch Historisch Tijdschrift. Op zaterdag 11 november wordt het feest eveneens groots gevierd. Alle drie de elftallen spelen een thuiswedstrijd, er is een springkussen voor de kinderen en ’s avonds viert EDON haar tachtigjarige verjaardag met een gezellige barbecue, Jaren Tachtig Feest en live muziek in de prachtige houten kantine en de tijdelijke feesttent. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel graag komen. Neem dan contact op met mail@edon-zwolle.nl.

3 gedachten over “EDON speelt wedstrijd tegen oud PEC Zwolle”

Reacties zijn gesloten.